Image Impact

Er du på jagt efter papir som er ekstra godt til farveprint, så har du fundet det rette sted. I denne gruppe finder du papirkollektionen Image Impact, som er et ekstra hvidt premium papir, som fremhæver farverne ekstra ved print. Udover den ekstra hvide farve, som fremhæver farver, er papiret lavet efter teknologien Colorlok, som får farve og papir til at binde ekstra godt. Så godt at producenten af Image Impact lover over 200 års arkivbestandighed på dokumenter printet på dette papir. Du kan vælge modellen i enten format A3 eller A4 og gramvægtene 80, 90, 100, 120, 160, 200 og 250 gram.

Skal du blot lave almindelige kopier i sort/hvid eller hverdagsprint, så kan du sagtens nøjes med de billigere modeller fra Image. Her kan du både bruge Image Business eller Image Volume hvis det er i større mængder du skal printe.

Brug af Image Impact
Har Image Impact fanget din interesse skal du være opmærksom på, at papiret ikke passer til alle printere, hvilket er vigtigt i forhold til farvenes fremtoning og holdbarhed. Image Impact anbefales til brug i kopimaskiner og laserprintere, som begge bruger tonere. Det anbefales tværtimod ikke at benytte Image Impact til inkjet print, da blækket ikke fungerer så godt med papirets overfladebehandling.
Vælger du tykkere papir som 200 gram og 250 gram, kan det være en god ide først at tjekke din printers brugsvejledning. Nogle printere kan nemlig ikke tage så tykt papir, og vil i stedet bare lave papirstop i maskinen.

Producentens vejledning til opbevaring af Image Impact papir
Hvad enten det er Image Impact, Business, Coloraction eller Volume - så kan du her se en kort anbefaling fra producentens specialister, for at bibeholde dit papirs kvalitet og brugbarhed:

Ved opbevaring og håndtering af Image Impact, Business, Coloraction eller Volume, anbefales det at lade papiret blive i sit omslag for at beskytte mod fugt eller tørt miljø. Et godt tip kan være at opbevare papiret højt i stedet for på gulvet, for at bevare papirets fugtindhold. Undgå at opbevare papiret i ekstremt høje eller lave temperaturer - ideelle forhold for opbevaring er 20-23 grader og et relativt fugtniveau på omkring 50%.

Image Impact formater:
- A4
- A3

Image Impact gramvægte:
- 80 gram
- 90 gram
- 100 gram
- 120 gram
- 160 gram
- 200 gram
- 250 gram

Image Impact fordele:
- Flot billedkvalitet ved farveprint
- Arkivbestandighed på over 200 år