iPhone 12 cover

Stort udvalg af iPhone 12 cover. Vi har billige priser, god kundeservice og mere end 50.000 produkter på lager med hurtig levering.

Køb iPhone 12 cover » iPhone 12 Pro og iPhone 12 pro max cover

Her finder du et billige iPhone 12 cover i god kvalitet. iPhone 12 sætter nye standarder for mobiltelefoner men kræver som alle andre  telefoner, at du passer på den, og det gør du bedst med et mobil cover. Enten i form af en hardcase til iPhone 12 eller en softcase. Her finder du Graficals store udvalg af cover til iPhone 12 til fair priser. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så kig forbi i ny og næ, når du har brug for at give din smartphone nyt liv med friske farver og en ny stil med et nyt cover.

Behøver jeg et iPhone 12 cover?

Det mener vi helt klart. Med et cover til iPhone 12 kan du nemlig beskytte din telefon, hvis uheldet en dag er ude, og du f.eks. skulle tabe den. Du kan passe nok så godt på din smartphone, men et enkelt lille puf er nok til at din telefon kan falde ud af hånden på dig og ramme noget hårdt. Det holder en smartphone sjældent til, og slet ikke, hvis det sker flere gange. Det er dyrt at udskifte glas og endnu værre, hvis antenne eller lignende bliver beskadiget inde i telefonen. Derfor er et iPhone 12 cover et rigtig godt valg til din telefon. Med et cover får du også et langt bedre greb om din telefon.

Hvilket slags iPhone 12 cover skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige type mobilcovers at vælge imellem. Fra de mest simple etui-cover der beskytter bagsiden af din smartphone til flipcovers der beskytter hele din telefon. Derudover er der iPhone 12 cover i forskellige materialer. F.eks. et silikonecover til iPhone 12 eller hardcase cover til iPhone 12.

Hvilken type iPhone 12 Pro cover skal jeg vælge

Der er mange forskellige modeller og typer af mobilcovers du kan vælge imellem. I vores udvalg finder du f.eks. simple etui-cover der beskytter bagsiden af din smartphone eller et flipcover både beskytter for- og bagsiden. Vi har naturligvis også iPhone 12 Pro cover i et bredt udvalg af materialer. Var det f.eks. noget med et silikonecover til iPhone 12 Pro eller hardcase cover til iPhone 12 Pro i metal?

Hvilken iPhone 12 Pro Max cover bør jeg vælge?

Der er mange forskellige typer af cover til iPhone 12 Pro Max at vælge imellem. Her på Grafical kan du finde alt lige fra simple etui-cover der beskytter din smartphones bagside til de mere avancerede flipcover, der både beskytter for- og bagsiden. Du kan naturligvis finde et iPhone 12 Pro Max cover i mange forskellige farver og materialer - f.eks. får du et silikonecover til iPhone 12 Pro Max eller et hardcase cover til iPhone 12 Pro Max i metal til fair priser her.  

iPhone 12 cover etui

Selv når din iPhone 12 ligger fladt på et bord, er det en god idé at den er beskyttet af et cover. Bliver telefonen skubbet henover bordet, kan du, hvis du er uheldig, nemlig få ridser i kameraet. Her ville et cover til iPhone 12 hjælpe, da det skaber afstand mellem kameralinsen og bordpladen.

iPhone 12 cover flip cover

Et alternativ til etui'et er det såkaldte flipcover. Denne type iPhone 12 cover flippes hele vejen rundt om din telefon og beskytter dermed både for og bag. Ofte lukkes dette smartphone cover med en lille magnet. Et flipcover til iPhone 12 er også ofte forsynet med lommer til f.eks. kreditkort og så kan det ofte "knækkes" så det er muligt at stille din iPhone op, hvilket er brugbart, hvis du f.eks. sidder og ser film på telefonen, eller sætter den på bordet til en videosamtale.

iPhone 12 cover i høj dansk kvalitet

Hos Grafical finder du bl.a. iPhone 12 cover produceret af den danske virksomhed Dbramante1928, der har mange års erfaring i at lave covers til felefoner i lækre designs, der samtidig yder maksimal beskyttelse. Derudover får vi covers fra anerkendte producenter som f.eks. PanzerGlass der arbejder tæt sammen med Apple, for at sikre, at deres smartphone covers er perfekt designet og giver optimal beskyttelse.

Husk tilbehøret til dit iPhone 12 cover

Husk at det også altid er en god idé at kombinere dit iPhone 12 cover med en form for skærmbeskyttelse, f.eks. PanzerGlass. Hvis du køber skærmbeskyttelse i kombination med et cover til iPhone 12 skal være opmærksom på, at du bør vælge et skærmfilter, der er case friendly (CF). På den måde sikrer du dig, at der er plads til dit nye skærmfilter under dit iPhone 12 cover.

Udover beskyttelse til din telefon kan du også få brug for et nyt ladekabel eller en oplader til iPhone 12, hos Grafical finder du et stort udvalg af ladere til iPhone 12. Både fra Apple selv og fra anerkendte producenter, der leverer god kvalitet til lav pris. Er du mere til trådløse opladere, har vi naturligvis også et stort udvalg af dem.