Halloween græskar

Alt i Halloween græskar ansigter og skæresæt til græskar udskæring ✓ Sjove græskar hoveder ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Græskar udskæring skæresæt med græskar skabeloner
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Halloween græskar ansigter og tilbehør til græskar udskæring

Køb Halloween græskar ansigter og skæresæt til græskar udskæring på Grafical.dk. Billig fragt. Hurtig levering. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Prisgaranti. Vælg mellem græskar Halloween i papmache og fyrfadsstager formet som græskarhoveder. Vi har også klistermærker med græskar og knapper med græskar hoveder. Søger du efter græskarlygter har vi både et græskarhoved med indbygget lys og batteri eller en græskarlygte, hvor du kan sætte et levende lys i såsom et fyrfadslys.

Køb Halloween græskar online

Skal du pynte op med uhyggelige græskar ansigter, så har vi både skæresæt til græskar udskæring af Halloween græskar. Skæresættet består af små save, en lille skovl samt en udstikker. Derudover følger der også en bog med sættet, hvor du kan se forskellige græskar skabeloner, så du på den måde har alt til selv at foretage græskar udskæring med lige den Halloween græskar skabelon, du synes ser mest uhyggelig ud.

Græskar udskæring med græskar tegning

Du kan vælge at købe færdige papmache græskar Halloween på webshoppen eller du kan købe en græskar ske eller et udskæring sæt, så du selv kan skære et rigtig Halloween græskar.

Børnene elsker græskar udskæring. Det er virkelig sjovt at lave forskellige græskar udskæringer af uhyggelige og sjove græskar ansigter. Du kan finde masser af græskar ideer på nettet, og på vores webshop her kan du både købe færdige græskar ansigter i form af Halloween græskar som klistermærker, knapper, fyrfadsstager, lamper og i papmache. Vi sælger også et komplet sæt til græskar udskæring samt en græskar ske til at fjerne alt fyldet i en rigtig græskar.