Halloween græskar

Alt i Halloween græskar ansigter og skæresæt til græskar udskæringer. Billig fragt. Hurtig levering. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Prisgaranti. Vælg mellem græskar Halloween i papmache og fyrfadsstager formet som græskarhoveder. Vi har også klistermærker med graskar og knapper med græskar hoveder. Søger du efter græskarlygter har vi både et græskarhoved med indbygget lys og batteri eller en græskarlygte, hvor du kan sætte et levende lys i såsom et fyrfadslys.

Køb Halloween græskar online

Skal du pynte op med uhyggelige græskar ansigter, så har vi både skæresæt til græskar udskæring af Halloween græskar. Skæresættet består af små save, en lille skovl samt en udstikker. Derudover følger der også en bog med sættet, hvor du kan se forskellige græskar skabeloner, så du på den måde har alt til selv at foretage græskar udskæringer med lige den Halloween græskar skabelon, du synes ser mest uhyggelig ud.

Græskar udskæring med græskar tegning

Du kan vælge at købe færdige papmache græskar Halloween på webshoppen eller du kan købe en græskar ske eller et udskæring sæt, så du selv kan skære et rigtig Halloween græskar.