Guldpapir | Guldkarton

Guldkarton og guldpapir er måske noget af de flotteste stykke papir man anvender i papirhåndværk. I denne varegruppe kan du købe vores populære guldkarton og guldpapir i flere tykkelser og størrelser. Der er som du nok kan regne ud ikke tale om ægte guld, men derimod om metalpapir og metalkarton, der er farvet med en metallic farver, der ligner guld. Vi har billige priser samt en fast lav fragtpris samt mulighed for gratis levering, hvis du bestiller lidt flere hobbyartikler eller kontorartikler samtidig.

Dette skinnende metalpapir og metalkarton vil helt sikkert tilføje noget gnist og glans til dit næste hobbyprojekt. De er lette at klippe  i, ved hjælp af en hobby saks eller en skæremaskine. Guldkarton og guldpapirer er velegnet til blandt andet scrapbog, pynt, gaver, fest og bryllupsindretning og meget mere. Der er mange muligheder, og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Vores guldkarton kan du købe i 2 størrelser. Vælg mellem 10 stk. A4 ark eller A2 ark med guld karton. Begge slags metal karton har en tykkelse på 280 gram pr. m2 og er metalfarvede på begge sider.

Guld papiret fås kun i A4 ark, der måler 21 x 30 cm og har en papirvægt på 120 gram pr. m2. Du kan vælge mellem en pakke med 10 stk. samt en større pakke med 100 ark guldpapir.

Udover guldpapir og guldkarton, kan du også købe metallic karton og metal papir i sølv, kobber og andre metalfarver.