Grippie

Her kan du se vores udvalg af Grippie Lynlåsposer. Grafical.dk har dem i mange forskellige størrelser og til en billig pris. Alle Grippie lynlåsposer er med genluk og fås enten med eller uden skrivefelt. Super kvalitet af lynlåsposer! Grippie

Mærket Grippie udbydes her i norden af det svenske kontorartikelfirma BNT Scandinavia. Herfra får vi flere forskellige varer herunder Grippie lynlåsposer, som altid er i en god kvalitet og til fornuftige priser. Her kan du nemt finde flere forbrugsartikler fra, uden at skulle bruge en formue.

Alle Grippie lynlåsposer er særlig velegnet til levnedsmidler, og har du brug for fødevaregodkendelse, er det også noget vi sagtens kan tilsende dig efter behov. Alle Grippie lynlåsposer er lavet med lynlås og er udstyret med hul i toppen, så de også kan hænges op i butik eller lignende.

Grafical.dk fører også andre mærker end Grippie lynlåsposer og har omkring 50-60 forskellige modeller at vælge i mellem, her kan du se alle lynlåsposer.

Hvad kan du opbevarer i Grippie lynlåsposer

Grippie lynlåsposer  kan bruges til et hav af formål. F.eks. Kan du benytte dem til opbevaring af mindre dele. Smykker, perler, skruer, møtrikker mm. Herudover bliver de også flittigt brugt i kantiner, grillbarer og lignende til at dosere ketchup, remoulade og dressinger, som kan vedlægges maden, og stadig holde madvarerne adskilt.

De større størrelser af Grippie lynlåsposer, kan du anvende til, at opbevare mad i - til madpakken kan du komme frugt i, eller opbevare rester af salaten fra aftensmaden og lignende. Så kan du nemt få maden med på farten, enten på arbejde, i skole eller en dejlig skovtur på en solskinsdag :-)

Udover Grippie  lynlåsposer, kan du her på webshoppen finde mange andre varemærker. Blandt andet kan du finde Pentel skriveredskaber, her kan du evt. finde en marker, til at skrive på dine Grippie lynlåsposer.