Grankogler

Grankogler til dekorationer. Køb grankogle og kogler billigt online ✓ Prisgaranti ✓ Udsalgspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Grankogler - højde 6,8 cm 120 gram Oslo | 6 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Grankogler » Køb grankogle og kogler online

Her finder du et stort udvalg af grankogler til din julepynt - både ægte, syntetiske og kogler i f.eks. papir, glas eller lignende. Grankogler udgør nemlig en vigtig del af f.eks. juledekorationer og er perfekte til bl.a. adventskranse, borddekorationer osv. Du finder et stort udvalg af billige grankogler til dine juledekorationer lige her på siden. Bestiller du din grankogle i dag, leverer vi indenfor 1-3 hverdage direkte til din adresse. Kan du godt lide at tegne, kan du bestille en af vores grandkogle pakker, og bruge kogler som motiv til en grankogle tegning.

Er købte grankogler bedre end dem jeg finder i naturen?

Mens det kan være hyggeligt at finde grankogler i naturen, sammen med familien, kan der være visse fordele ved at bruge de kogler man kan købe i forbindelse med udsmykning og julepynt. Først og fremmest er grankogler biologisk materiale, og de er derfor tilbøjelige til at udvikle f.eks. svampevækst, hvis ikke de bliver behandlet først, hvilket de grankogler du køber, er blevet. Dernæst kan der være jord, små dyr osv., der gemmer sig en grankogles små riller og sprækker. Derudover er behandlede eller syntetisk fremstillede grankogler også langt lettere at arbejde med, hvis de f.eks. skal males eller på anden vis dekoreres til din julepynt. Derfor kan man med fordel lave et godt grankogler køb, så man har gode grankogler julepynt i december måned. De rådner nemlig ikke som dem i naturen. Køb grankogle til Danmarks bedste priser i dag.

Hvordan bruger jeg kogler i min julepynt?

Der er naturligvis mange måder at bruge grankogler på i sin julepynt. Mange bruger dem som de kommer, og anvender dem i f.eks. juledekorationer eller i adventskranse. Derudover er der mange der hænger dem på juletræet med en lille snor bundet omkring. Du kan også bruge grankogler og andre former for kogler i din julepynt, ved f.eks. at lave små grankogle nissemænd og julefigurer ud af dem. Grankogler er nemlig perfekte som kroppen på en lille nissemand eller nissepige. Og da der findes grankogler i mange forskellige størrelser og former, kan man hurtigt skabe sig en hel lille nissefamilie. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser, når man bruger små og store grankogler i sin juledekorationer. Mange bruger deres naturlige look uden at gøre noget ved dem, da en grandkogle minder meget om julen. Hvis man skal gøre det lidt mere festligt kan man pynte dem af med noget glimmer.

Mal på grankogler

Mange vælger også at pynte deres grankogler, inden de bruger dem. F.eks. ved at male dem i forskellige farver, så de passer stilmæssigt til resten af husstandens julepynt. Mens nogle maler hele grankoglen er der andre der kun maler f.eks. spidserne af deres grankogler med lidt hvid maling, sølvmaling eller falsk sne, for at give et vinterlook. Bemærk, at hvis du planlægger at male dine grankogler fuldkommen, så kan det være en fordel at anvende spraymaling, da for bedre at komme ind i alle sprækker. Hos Grafical.dk kan du i hvert fald finde en grankogle, der er rigtig fin til dekorationer eller til at bruge som motiv til en flot grankogle tegning. Køb grankogler til super priser lige her på siden.

Grankogle på engelsk

Grankogle engelsk er pinecone. Grankogle bliver også brugt i massevis i England til juledekorationer. Hos Grafical.dk finder du grankogle til salg. Du bestemmer helt selv, om du tager dem med til England. Men det er nok lettere at lave din juledekoration her i Danmark. Skal det ikke være en helt almindelig grankogle, kan du også køb store grankogler til rigtig gode priser. Se det flotte tilbud på grankogler og køb din grankogle i dag.

Hvad er en grankogle?

En grankogle er frøstanden på et grantræ. En grankogle er faktisk samtidig en nød, idet kogler hører til nødde familien. Frøene ligger ubeskyttet i grankogler, der åbner sig, når solen tørrer dem typisk i løbet af april måned, så frøene falder ud og spredes af vinden. Når det stormer typisk om efteråret, falder de tomme grankogler ned fra grantræerne.