Genoplivning

Hos Grafical.dk har vi et udvalg af diverse genoplivnings midler.  Her finder du blandt andet hjertestartere, genoplivningsballon til børn og voksne tungeholdere, tilbehør til hjertestartere med mere. Genoplivning og førstehjælp er ord der ikke så ofte bliver brugt. Det er noget folk håber på man kommer til at skulle anvende. Men er det ikke godt at være forberedt på det? Det er ofte en god ide et have et førstehjælpskursus, så du ved hvad du skal gøre,. Det kan dog ofte være behjælpelig  at have nogen hjælpemidler. Man kan i situationen gå i panik og glemme alt hvad man har lært, det er jo et menneske liv du står med ansvaret for lige pludselig også selvom du ikke ønsker det, så har du en vis pligt til at hjælpe.

I dag findes der hjertestartere rundt omkring. Du kan downloade en app, som hjælper dig til at finde den nærmeste hjertestarter. Hjertestartere er ofte ved sportshaller og lignende. Du kan hos os købe en hjertestarter, men du kan også købe en masse andet. Der er alt til genoplivning ved hjertestop. Der er også udstyr til kramper og til ventilering.  

Det kan måske godt være voldsomt, at have en hjertestarter, så du har også muligheden for at købe en billig førstehjælpskasse eller udstyr dertil - stort udvalg.

Desinfektion er en god ting at have på sig, så man ikke spreder bakterier her kan du købe billig desinfektion i god kvalitet.