Forstørrelsesglas | Lup

Forstørrelsesglas og lup online - Se det gode udvalg ✓ Prisgaranti ✓ Alt på lager ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb forstørrelsesglas og lup billigt

Køb lup og forstørrelsesglas til gode priser på Grafical.dk. Her gør du de bedste forstørrelsesglas køb online med hurtig levering og gode priser. Vi har både traditionelle forstørrelsesglas og lup og moderne forstørrelsesglas med lys der kan bruges som lampe med indbygget lup.

Stort lup og forstørrelsesglas udvalg

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags lup og forstørrelsesglas. Både når det gælder, størrelser former og typer. Er du på udkig efter et stort forstørrelsesglas eller en mini lup? Begge dele kan du finde i vores sortiment. Eller hvad med en lampe med forstørrelsesglas? Skulle der mod forventning være et forstørrelsesprodukt du ikke lige kan finde, så tøv ikke med at skrive eller ringe til vores søde medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig med at finde præcis den vare, du står og mangler. Og de besvarer også gerne de spørgsmål du eventuelt måtte have.

Forstørrelsesglas og lup til mange formål

Hvilken lup eller hvilket forstørrelsesglas du skal vælge afhænger - naturligvis - af hvad du skal bruge det til. Fra vores kunder hører vi, at de bl.a. er glade for at bruge et forstørrelsesglas til læsning. I dette tilfælde kan det være både nemt og praktisk at vælge et forstørrelsesglas med lys. Enten i form af en lille håndholdt lup med lys eller i form af en egentlig arbejdslampe med forstørrelsesglas eller en decideret læselampe med lup.

Kombinationen af lys og lup kan naturligvis også bruges til andet end at læse. Mange bruger f.eks. et forstørrelsesglas med lys når de arbejder med forskellige hobbyprojekter. Og det behøver ikke blot være fordi øjnene er blevet dårligere med alderen, at det er praktisk med en lup lampe. Hvis du f.eks. laver dine egne smykker, kan det være en god idé med en kraftig lup med lys der gør det meget nemmere at se hvad man arbejder med.

Nogle af vore kunder bruger også et forstørrelsesglas med led-lampe når de f.eks. arbejder med modeltog eller når de sidder og kigger på frimærker, for bedre at kunne se små trykfejl, der kan have betydning for værdien af et sjældent mærke.

Vi hører også fra mange kunder, der bruger lup til broderi. Hvis man broderer virkelig små detaljer kan det nemlig være helt uundværligt med en god lup med lys eller uden. Bruger du en lup eller et forstørrelsesglas monteret

Køber du en lille lup med lys, kan du med fordel købe billige batterier her på siden til dem. Det gælder også forskellige knapcelle batterier og andre specialbatterier


Forstørrelsesglas børn

Det hænder at vi får henvendelser fra kunder der skal bruge forstørrelsesglas til børn, og derfor gerne vil vide, hvad der er bedst at vælge. Igen afhænger svaret til dels af hvad forstørrelsesglasset skal bruges til. Men som udgangspunkt er det en god idé at gå efter en billig lup til børn, især hvis der er tale om små børn, der ikke er gode til at passe på tingene endnu.

Køb lup på tilbud

Er du på jagt efter et billigt forstørrelsesglas eller en et lampe med lup tilbud? Så er du kommet til det helt rette sted. På Grafical.dk kan du ofte finde luppe og forstørrelsesglas til lave priser. Hvis du ikke vil risikere at gå glip af de gode tilbud, bør du kraftigt overveje at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nemlig besked næste gang vi har et tilbud på denne type varer. Samtidig får du som nyhedsbrevsmodtager også særlige tilbud der kun annonceres via nyhedsbrevet - f.eks. momsfrie dage eller dage med gratis fragt. Og som modtager af nyhedsbrevet deltager du også automatisk i lodtrækningen om fede præmier - helt automatisk.

FAQ om lup og forstørrelsesglasHvor kan man købe forstørrelsesglas?

Du kan naturligvis købe forstørrelsesglas online hos Grafical.dk f.eks. Bestiller du online bliver dit forstørrelsesglas leveret inden for en til tre hverdage.

Hvad hedder et forstørrelsesglas på engelsk?

På engelsk kaldes et forstørrelsesglas for "a magnifying glass".

Hvad er en lup?

De fleste tænker på et forstørrelsesglas i form af et simpelt optisk instrument der kan bruges til at kigge igennem, hvorved det man beskuer fremgår større. Oftest består en lup af en linse sat i en ramme der er monteret på et håndtag der gør det muligt at holde luppen.

LUP derimod er forkortelsen for den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser. Hver måned måler undersøgelsen patienter og pårørendes oplevelse af at være i kontakt med det danske sundhedsvæsen.

Hvad hedder lup på engelsk?

På engelsk kaldes en lup for "magnifying glass".

Hvor kan man købe en lup?

Du kan købe en lup online hos Grafical.dk og få den sendt lige til din hoveddør eller til en pakkeshop efter dit valg.