Fjernbetjeninger

Billige universalfjernbetjeninger, der erstatter dine andre fjernbetjeninger. Se vores udvalg af kvalitetsprodukter fra Logitech.
Grafical.dk har også Spil tilbehør, Labels | Etiketter og Musemåtter. Se udvalget af fjernbetjeninger til flere ting på webshoppen hos Grafical.dk, - altid kvalitetsprodukter til lave priser og med kort leveringstid.

Tænk, hvis din arm var bare en anelse længere, når du skal tage et selfie! Mon ikke du så kunne tage billeder, som var lidt sjovere, fordi du ikke var afhængig af at skulle kunne nå udløser-knappen på din smartphone/iPhone for at tage et billede ...?

Løsningen finder du her hos Grafical.dk, hvor du kan købe en fjernebetjening til mobilen, en lille sender, du kan have i din nøglering.

Sæt din smartphone/iPhone op og gør den klar til at fotografere, stil dig i position foran mobilen og tryk på fjernbetjeningens udløserknap. Hurtigt og nemt har du fået taget et selfie, hvor det ikke er til at se, at det er dig selv, der tager billedet, fordi du ikke længere behøver holde mobilen i hånden!

Grafical.dk har forskellige fjernbetjeninger til dine HI-FI produkter, som gør, at du kan samle funktionerne fra flere fjernbetjeninger i én, så du ikke længere behøver have et helt arsenal af fjernbetjeninger liggende på dit sofabord, når du skal se TV eller høre musik.

Men vil du hellere bruge din smartphone som fjernbetjening, så har Grafical.dk også et apparat, der kan omdanne din smartphone/iPhone til en universal fjernbetjening, som ovenikøbet også kan betjene HI-FI apparater i lukkede skabe.

Ønsker du at høre alting mere direkte ind i dine ører, eller at skåne dine naboer for musik og høje lyde, når du spiller musik eller ser TV, så kan du finde et stort udvalg af billige hovedtelefoner eller headset i forskellige farver og udformninger under kategorien headset.