Finér

Køb finer til rigtig gode priser. Finer plader, finer ark ✓ +10.000 anmeldelser på Trustpilot ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt

Finer » Super priser på træ finer hos Grafical.dk

Med finer kan du udnytte dine kreative evner og bruge finer til hobby projekter. Hos Grafical.dk kan du købe finer til billige priser med hurtig levering. I vores udvalg kan du bl.a. finde mahogni finer plader, eg finer plader, bøg finer og bambus finer.

Hvad er finer?

En træ finer plade eller finer ark laves ud af træstrammer. Man saver simpelthen et meget tyndt lag af træstammen (typisk mellem 0,5 - 0,7 mm). Fordelen ved at arbejde med en plade af f.eks. mahogni finer er, at på grund af den papirtynde tykkelse, er den ofte nemmere at arbejde med sammenlignet med massiv træ. Da træ er et levende materiale som arbejder når det påvirkes af fugtighed og temperatursvingninger, kan strukturen i træet blive påvirket af dette. Ved at bruge en træ finer plade får du en mere ensartet og fin struktur i træet. Derudover er finer også meget lettere end massiv træ, hvilket gør den meget nemmere at arbejde med.
Finer er også en god måde at give et flot træ-look til dine hobbyprojekter, selvom de f.eks. er lavet i karton eller andre materialer.

Hvad kan man lave med træ finer ark?

Finer kan anvendes til mange forskellige formål. På grund af den store fleksibilitet er det meget nemt at arbejde med, og det nemt at skære og klippe i. Derudover kan det nærmest sættes på alle overflader med noget lim. Du kan f.eks. bruge det til et dekorativt projekt. Det kan være at du har et køkken eller nogle gamle møbler, som trænger til at blive genopfrisket med et nyt look - det er helt op til dig.

Har du husket tilbehøret til dine finer ark?

Når du skal arbejde med dine finer ark, er der en række redskaber, der er gode at bruge. F.eks. en skarp hobbykniv. Desuden har du ofte brug for at lime dine træ finer ark på en overflade. Vi anbefaler en god trælim til formålet.

Grafical.dk er en stor online webshop med over +10.000 hobbyartikler. Vi bestræber os på at have produkter til gode priser og samtidig sørge for hurtig levering. Skulle der opstå nogle spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail - de sidder klar til at hjælpe dig.