Finér

Finer til tilbudspriser. Køb træfiner ark til dine hobbyprojekter på Grafical.dk ✓ +15.000 anmeldelser på Trustpilot ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt

Finér » Køb finerplader og finer træ billigt lige her

Med finer træ kan du udnytte dine kreative evner og bruge finér til hobby projekter. Hos Grafical.dk kan du købe finer til billige priser med hurtig levering. I vores udvalg kan du bl.a. finde mahogni finer plader, eg finer plader, bøg finer og bambus finer. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde går du aldrig glip af skarpe tilbud på finér og kampagner på andre spændende produkter. Har du brug for vejledning til valg af produkter, eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvad er finer?

En træ finer plade eller finer ark laves ud af træstrammer. Man saver simpelthen et meget tyndt lag af træstammen (typisk mellem 0,5 - 0,7 mm). Fordelen ved at arbejde med en plade af f.eks. mahogni finer træ er, at på grund af den papirtynde tykkelse, er den ofte nemmere at arbejde med sammenlignet med massiv træ. Da træ er et levende materiale som arbejder når det påvirkes af fugtighed og temperatursvingninger, kan strukturen i træet blive påvirket af dette. Ved at bruge en træ finer plade får du en mere ensartet og fin struktur i træet. Derudover er finer også meget lettere end massiv træ, hvilket gør den meget nemmere at arbejde med. Finér er også en god måde at give et flot træ-look til dine hobbyprojekter, selvom de f.eks. er lavet i karton eller andre materialer.

Hvad kan man lave med træ finer ark?

Finer træ kan anvendes til mange forskellige formål. På grund af den store fleksibilitet er det meget nemt at arbejde med, og det nemt at skære og klippe i. Derudover kan finér nærmest sættes på alle overflader med noget lim. Du kan f.eks. bruge det til et dekorativt projekt. Det kan være at du har et køkken eller nogle gamle møbler, som trænger til at blive genopfrisket med et nyt look - det er helt op til dig.

Har du husket tilbehøret til dine finer ark?

Når du skal arbejde med dine xfiner ark, er der en række redskaber, der er gode at bruge. F.eks. en skarp hobbykniv. Desuden har du ofte brug for at lime dine træ finer ark på en overflade. Vi anbefaler en god trælim til formålet.

Grafical.dk er en stor online webshop med over +10.000 hobbyartikler. Vi bestræber os på at have produkter såsom finer til salg til gode priser og samtidig sørge for hurtig levering. Skulle der opstå nogle spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail - de sidder klar til at hjælpe dig.

Finer FAQ

Her er de oftest stillede spørgsmål om finer.

Hvor kan man købe finér?

På Grafical.dk kan du købe finer plader til skarpe priser. Vi har rigtig mange lagervarer, og sørger for, at produkterne bliver leveret hurtigt og sikkert direkte til dig.

Hvad er finer plader?

Træ finer plader er tynde plader/ark, som er skåret ud af træstammer. På den måde kan du på en smart og simpelt måde bruge pladerne til dekoration af vægge og andet.

Hvad kan man bruge finer ark til?

Finer kan bruges til et hav af forskellige kreative formål og projekter. Da det er et meget fleksibelt produkt, kan man f.eks. bruge det til at sætte på gamle møbler og give det nyt liv.

Hvilke hobbyprojekter kan man lave med træfiner?

Der er mange forskellige hobbyprojekter, man kan lave med træfiner, her er nogle eksempler:

- Bygge et træskib eller en træmodel af et kendt byggeri
- Dekorere en skænk eller et skab
- Lave træsmykker, fx armbånd eller øreringe
- Lave en træramme til et billede eller et spejl
- Lave dekorationer til hjemmet, fx en træstjerne
- Dekoration af et dukkehus. F.eks. som vellignende gulvplanker.