Færch Plast

Søger du Færch Plast produkter? Køb dem billigt online hos Grafical og få dem leveret til døren hurtigt, sikkert og nemt. Vi har et kæmpe udvalg.
Låg til plastbakke GastroNorm APET 2325 - 110 stk.
Før DKK 1.239,00
DKK 1.053,15 pr. Kartoner
På lager - Levering 1-3 hverdage
Plastbakke GastroNorm CPET sort - 3350 ml - 120 stk
Før DKK 2.869,00
DKK 2.438,65 pr. Kartoner
Skaffevare

Forventet: 13-12-2023

Søger du Færch Plast produkter? Køb varer fra Færck billigt online hos Grafical og få dem leveret til døren hurtigt, sikkert og nemt. Vi har et kæmpe udvalg. Færch Plast har siden 1969 laveret innovative emballageløsninger inden for fødevareemballage til f.eks. færdigretter, fersk kød og food to go. Så skal du bruge Færch Plast plastbakker til mad og fødevarer som takeaway emballage, så tag et kig på det store udvalg fra Færck.

Færch Plast er dansk kvalitet og innovation

Færch Plast har et stort produktprogram indenfor plastprodukter såsom plastikglas, plasttallerkner, plastikkopper, plastbakker, plastbægre, engangsglas og lignende. Færch Plast er en dansk producent beliggende i Holstebro ligesom os.
Færch Plast har fokus på bæredygtighed i deres produktion, og deres plastprodukter er derfor produceret på CO2-besparende metoder.

Hvad bruger man Færch Plast produkter til?

Fødevareemballage er hvad Færch Plast er kendt for at levere af høj kvalitet. I vores sortiment af deres produkter finder du et kæmpe udvalg af f.eks. kødbakker der er perfekte til f.eks. slagtere. Derudover producerer Færck alle mulige former for plastikkrus og plastikglas der naturligvis er velegnede til arrangementer, hvor der ikke efterfølgende skal tænkes på opvasken.