Epson Tromle

Mangler din Epson printer ny tromle, så finder du modellerne billigt her. Tromlerne findes til flere modeller, som kan holde op til 50.000 siders print.

Hvis man bruger en Epson laser printer meget i sin dagligdag, så vil man opleve før eller siden at man ikke bare skal udskifte selve laser toneren, men også tromlen. Men hvornår skal man udskifte sin Epson tromle? Normalt vil printeren give en besked når det er tid, men her er nogle andre tegn du kan kigge efter når du udskriver

Sløret udskrifter
Hvis du begynder at udskrive sløret, så kan det enten betyder at tromlen skal udskiftes eller lasertoneren skal udskiftes. Du kan finde ud af hvad problemet er ved at tjekke toneren patronen. Hvis toneren ikke lader til at være tom, så er det højst sandsynligt tromlen som er problemet. Du er måske i stand til at rengøre tromlen, så den virker ok igen, men hvis symptomerne fortsætter, så er det til at at udskifte den så man kan udskrive optimalt igen.


Sorte prikker:
En anden almindeligt symptom ved defekt printer tromle er sorte prikker på udskrifterne. Dette er ofte resultatet af en ridset eller skadet tomle tromle overflade, som forhindre toneren i at printe normalt. Hvis det er blot snavs og støv der er på tromlen, så kan man prøve at tørre det med en tør klud. Så kan man prøve at lave en testudskrift bagefter og se om problemet er løst. Hvis ikke, så skal man nok udskifte tromlen.

Ringe print kvalitet
Hvis du udskriver flere dokumenter i lav print kvalitet, så kan det godt skyldes en defekt printer tromle. Det kan dog også godt være fordi toneren er ved at være tom, så husk at tjek toner niveauet før man mistænker tromlen. Tromler holder ikke for evigt, så på et tidspunkt skal den udskiftes.

Hvis det viser sig at du mangler en ny toner, så kan du   finde din Epson toner lige her hos Grafical.

Hvis din Epson printer mangler blæk, så finder du vores udvalg af Epson Blækpatroner lige her:

https://www.grafical.dk/epson-blaek...