Epson tilbehør

Epson Pick Up Roller
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 28-07-2024

I denne varegruppe, vil du kunne finde diverse Epson tilbehør. Produkterne kan variere meget, men der er ofte tale om komponenter eller “reservedele” til forskellige Epson printer modeller.

Her finder vi igen et produkt som man kun kan finde til Epson printere. En såkaldt “Maintenance Tank” som findes til diverse Epson maskiner. En Maintenance Tank er med til at holde printeren ren indvendig og hjælper dermed printeren med at virke optimalt. Det lyder til forveksling meget som en “waste toner box” som de andre mærker normalvis kalder deres komponenter der gør noget nær det samme. Nogle Epson maskiner kan faktisk indeholde to af disse maintenance tanks, så vær sikker på hvilken der skal udskiftes før du køber en ny. Maskinen vil give besked hvornår og hvilken der skal skiftes.

Noget andet Epson tilbehør kunne være hvis man har en ældre Epson matrix printer, så kan man faktisk stadig få farvebånd til den type printere. Det kan for eksempel være Epson ERC-22B - som er ganske billig kun ca. 19 kroner, men kan holde til hele ca. 6.000.000 sider ved 5% dækning. Det lyder jo helt skørt hvis vi sammenligner prisen og udskrift kapaciteten med almindelig laser tonere og blækpatroner til de moderne printere som de fleste anvender i dag.

Udover disse ting kan du finde diverse Epson tilbehør som farvebånd, maintenance kit, printerbånd med mere.

Hvis du er på udkig efter Epson Blækpatroner eller Epson Tonere, så kan du finde dem via disse to links:

Epson Blækpatroner:
https://www.grafical.dk/epson-blaek...

Epson Toner:
https://www.grafical.dk/epson-toner...