Engangs Champagneglas

Alt i engangs champagneglas

Her kan du købe engangs champagneglas til billige priser. Vi har et godt udvalg af plastik champagneglas og engangsservice til nytårsfesten eller bryllupsfesten. De høje glas kan også bruges som engangs dessertglas, hvis det skal se lidt mere fornemt og festligt ud. Vi tilbyder prisgaranti på de fleste af vores champagneglas i plast, så du kan være sikker på at købe billige champagneglas.

Vores engangs champagneglas har den høje klassiske elegante og smalle form i et hård plastik glas, der egner sig godt til boblerne i Cava, Spumante eller Champagne.

Alle vores engangs champagneglas er selvfølgelig godkendt til fødevarer og de er super gode til udendørs fester såsom havefester, personalefester, gadefester eller til at have med på en picnic i skoven eller på stranden eller på en sejltur.

Til udendørs brug er engangs champagneglas det helt rigtige valg, fordi de både er lette og mindre skrøbelige end rigtige champagneglas, så du undgår glasskår i naturen eller i bilen.

På Grafical.dk finder du alt i plastik champagneglas, engangsservice og engangsglas, vi har udover gode tilbud på engangs champagneglas også plastik vinglas, plastik glas, plastikkrus, engangstallerkner m.v.