Elsaks

Elsaks, til rulledug, hvid,
På lager - Levering 1-3 hverdage
El-saks Duni til rulleduge med batteri - 111614
Før DKK 299,00
DKK 254,15 pr. Pakke
Skaffevare

Forventet: 06-04-2023

Hos Grafical.dk sælger vi elsakse og skærestativer til din rulledug.
Vores Elsaks er beregnet til klipning af lettere materialer som f.eks. airlaid, papir og polysoft. Men skærestativet kan beskære alle slags rulleduge. Leder du efter en super smart måde at skære dine rulleduge over på? Her har du den perfekte løsning. En elsaks der er beregnet til at klippe tynde ting, som rulleduge og materialer som airlaid, papir og polysoft.  Den er ikke speciel dyr, men super effektiv hvis du ofte holder fest og går meget op i, at dine duge bliver skåret lige. Det er ofte meget lettere at have rulleduge, da man så er sikker på, at dugen er lang nok. Her kan du se vores store udvalg af duge og rulleduge

Vi har hos Grafical.dk et stort udvalg af borddæknings tilbehør vi har alt fra duge, servietter, pynt til dækkeservietter. Vi har alt hvad der skal bruges til at få festen op at stå. Vi kan i hvert fald sikre at der ikke bliver gået ned på oppyntningen.  Se vores store udvalg af oppyntningsgenstande til fødselsdagen her.

Du kan også få et skære stativ, dog kan det godt være lidt en stor ting at invenstere i hvis man ikke ofte holder fest eller har et firma der tilbyder opdækning af borde til fester. Den skal jo også være et sted når man ikke bruger den. Den er lavet i metal og den koster meget, derfor skal man lige tænke sig om en ekstra gang inden man køber sådan en stor maskine. Dog er den super billig i forhold til andre steder.