Elektrisk hæftemaskine

Hæftemaskine - Leitz 5533 elektrisk i hvid
Skaffevare

Forventet: 13-04-2023

Elektrisk hæftemaskine er generelt hurtigere end en almindelige manuel model som de fleste kender. En elektrisk hæftemaskine vil også typisk være kraftigere, og kan derfor være i stand til at slå igennem et større antal ark papir af gangen. En almindelig manuel hæftemaskine vil ofte kunne hæfte op til 70 ark af gangen hvorimod en el hæftemaskine ofte kan hæfte 100 ark eller mere.

På Grafical.dk kan du billigt købe en ny elektrisk hæftemaskine. Vi har over 10 forskellige modeller fra Rapid og Leitz at vælge i mellem. Vi har både hæftemaskine elektrisk til fast strøm via ledning til at sætte i en stikkontakt eller med batteri, så du kan have din hæftepistol el med dig, hvis du har brug for det.

Vi sælger selvfølgelig også hæfteklammer der passer til din elektrisk klipsemaskine.

I virksomheder, på skoler eller andre uddannelsesinsitutioner er der på kontoret ofte et kopirum eller postrum, hvor der er lidt større maskiner til at servicerer og hjælpe alle i firmaet. Her vil en elektrisk hæftemaskine være en oplagt maskine at have ved siden af kopimaskinen, skæremaskinen, lamineringsmaskinen og makulatoren.

Elektrisk hæftemaskiner er faktisk ikke så dyre som mange tror de er. Man kan faktisk købe en ny Elektrisk hæftemaskine fra kun 350 kroner. Vi har også tit tilbud og kampanger på dem,  hvor man kan spare helt op til 25%. Så det kan være en god ide til tilmelde sig vores nyhedsbrev, så vil man altid modtage direkte besked når vi har ekstra gode rabatter på dem og mange andre spændende produkter her på shoppen.