Dymo Prægemaskiner

I denne varegruppe kan du købe Dymo prægemaskiner til billige priser. Her finder du bl.a. den ultra populære Dymo Omega prægemaskine, som er en ny retro udgave af den kendte gammeldags maskine til at præge bogstaver og tal igennem tapen, så du kan føle skriften på samme måde som blindskrift. Prægetapen der bruges til Omega maskinen hedder 3D prægetape og fås i farverne sort, rød og blå eller sæt med blandede farver.

3D prægetapen til Omega prægemaskinen hedder Dymo 5247 og alle farver er 9 mm i bredden.

I kategorien Dymo prægemaskiner har vi også en såkaldt prægetang, som nok er lidt mere beregnet til professionelt brug i industri, håndværk og erhverv. Den præger nemlig på bånd af rustfrit stål og aluminium, som kan holde til rigtig meget og er meget robuste og hårdføre. Prægebåndene er 12 mm i bredden. Disse prægemaskiner hedder Dymo Rhino M1011.

Der er også rigtig mange som søger efter en Dymo junior prægemaskiner. Her vil vi anbefale  Dymo Omega prægemaskinen, idet den er billig, fungerer rigtig godt og er nem at bruge. Vi har før også haft en junior prægemaskine til børn, som var designet i friske farver, så den passede godt ind til børneværelset. I øjeblikket er maskinen dog udgået i vores sortiment, men vi håber, at den kommer tilbage.

Du kan altid finde et godt tilbud hos os på en Dymo maskine, og Grafical.dk er stedet hvor du altid kan købe en billig labelmaskine.

I varegruppen Dymo retro kan du købe både Dymo Omega samt alt det tape, der findes til prægemaskinen.