Drikkedunke og termoflasker

Køb drikkedunk, termoflaske og vandflaske i forskellige udgaver på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Drikkedunke + vandflasker + termoflasker på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du finde en god billig termo vandflaske i vores brede sortiment af vandflasker. Vi har både drikkedunk glas, i plastik og i flere forskellige varianter og farver. Står du og mangler vandflaske til køleskab, hvor der er fyldt vand i? De er rigtig gode til arrangementer som f.eks. møder og konferencer, hvor man kan dele vand ud til de deltagende. Vi har også lille drikkedunk termo, så du kan holde dine drik varm eller kold i rigtig mange timer. Klik dig igennem vores store sortiment, og find de produkter du står og mangler. Når du har gennemført din drikkeflaske bestilling, sørger vi for, at din ordre med glas termoflaske børn bliver sendt direkte hjem til dig - hurtigt og nemt.

Metal vandflaske eller ej?

Det er flere grunde til, hvorfor det er en god idé at vælge stål flaske fremfor den almindelige drikkedunk til køleskab. I Danmark bliver der årligt købt mange millioner vandflasker i plastik. Da plastikken i disse flasker i rigtig mange tilfælde kommer fra udlandet, er det en klar belastninger for miljøet at bruge sådan en vand flaske. Så selvom en termo flaske er dyrere at købe, vil den med tiden hurtigt tjene sig ind igen, da den bedste drikkedunk stål kan bruges igen og igen. Der er også flere undersøgelser der peger på, at vandet der kommer ud af vandhanen i Danmark, er renere end det vand der kommer fra udlandet på vandfladke. Fordelen ved en thermoflaske er også, at det kan holde vandet koldt i meget længere tid sammenlignet med den drikkedunk plastik. Den almindelige stor vandflaske 1 liter kan dog også have sin berettigelse, da den ofte bliver brugt til at dele ud til kunder eller lignende.

Så for overblikkets skyld, kan vi lige ridse fordelene op ved en miljøvenlig drikkedunk med sugerør her:

- Vand fra danske vandhaner er noget af det reneste i verden
- Det er nemmere at drikke de 1,5 liter vand om dagen der anbefales
- Belastningen på miljøet mindskes ved at spare på plastik drikkedunk

Sådan rengør du din termo drikkeflaske

Det er faktisk ikke så svært at rengør sin termoflaske, så det er helt sikkert noget alle kan finde ud af. Du start med at tage låget af din bæredygtig termoflaske 2 liter. Hvis du ved, at din drikkedunk voksne kan holde til en tur i opvaskemaskinen, er det selvfølgelig helt klart den lette løsning at smide din 2 liter vandflaske i. Hvis du er i tvivl, så er det bedre at rengøre drikkeflasker manuelt. Du vasker din termodunk og andre dele i varmt vand med en dråbe opvaskemiddel (helst uden parfume). Der er ofte hjørner og kanter på en 1 liter drikkeflaske, hvor det er svært at komme til. Så her kommer opvaskebørsten til sin ret. Hvis der er noget med genstridigt snavs, kan du også prøve at lægge den i blød. En anden smart metode til at rengøre sin 1 l drikkedunk er, at putte opvasketabs i den lille termoflaske, og så fylde den op med kogende vand. Lad den stå i ca. 30 minutter og sørg for at skylle rigtig godt efter med vand, så du er sikker på at få skyllet alle sæberester ud af vandflaske 1 5 liter.

Gå ikke glip af tilbud på metal vandflaske

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, sikrer du dig, at du aldrig går glip af super gode tilbud på drikkedunk metal, vand flaske plastik og andre spændende kampagner. Har du brug for vejledning til valg af 1 l vandflaske, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtig kundeservice på mail eller telefon. De kan helt sikkert hjælpe dig videre med dit stål termoflaske køb.

Vidste du, at vi også har et stort udvalg af flasker og bøtter til opbevaring?

Termoflaske til mange forskellige formål

Da væske er meget vigtigt for kroppen, er det altid en god idé at have en termoflaske eller en vandflaske i nærheden. Det kan både være i bilen på vej på arbejde eller skole, men også når du sidder til undervisningen eller er dybt koncentreret på arbejdspladsen. Det er helt op til dig, om det skal være en helt almindelig plastikflaske, termoflaske glas, drikkedunk, stål flaske eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du let kan få slukket tørsten flere gange i løbet af dagen, når du har brug for det.

Det kan også være, at du godt kan lide at motionere i fritiden, og på den måde har en øget behov for at få drukket noget mere vand. Kan du godt lide at gå lange ture eller løbe, kan det være en god idé med en smart vandbærer, som du kan putte din termoflaske træning i. Hvis du har små børn i hjemmet, så er det også en rigtig god idé at sende en vandflaske 2 liter eller en deikkeflaske med i børnehaven, så de hele tiden er hydreret. Uanset hvilket behov du har, kan du på Grafical.dk finde en drikke flaske, som du kan bruge til netop dit formål.

Drikkedunk FAQ

Her finder du de oftest stillede spørgsmål om vandflasker.

Hvor kan man købe en termoflaske?

På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af vandflasker i flere forskellige varianter og farver. Du kan både finde de almindelige plastik vandflaske, glasflasker og termoflasker, som du kan anvende som drikkedunk og bruge igen og igen. Har du spørgsmål er du altid meget velkomment til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvorfor må man ikke genbruge almindeligt vandflasker?

Grunden til dette er, at der særligt i vandflasken åbning vil dannes bakterier med tiden. Derfor er det en god idé at købe en god termoflaske, som man kan rengøre og genbrugt.

Hvad koster en drikkedunk?

Det er meget forskelligt hvad en vandflaske koster. De billige plastik vandflasker kan købes til meget billige penge, men kvaliteten af en drikkeflaske er selvfølgelig også derefter. Køber du derimod en drikkedunk eller termoflaske der er lidt dyrere, får du en drikkeflaske som kan holde i længere tid og på den måde spare dig penge i det lange løb.