Div. Lak

Udover decoupage-, lim- og krakeleringslak findes der også andre typer af lak. Vi har et stort udvalg af akryllak. Vi har mange forskellige slags akryllak. Vi har f.eks. akryllak der tørrer blank op, men vi har også lak der tørrer halvblank og mat op. Vores akryllaker er vandbaseret, vandfast og transparent, som gør at du har en glasklar overflade når du bruge akryllak.

Vi har også en nogen, som er vejbestandigt. Det betyder at lakken er vandfast, vandafvisende og kan bruges på alle malbare overflader. Lakken tørrer helt glasklart og flot op, så du ved brug af den altid får det bedste resultat.

Vi har diverse former for lak, det er blot at finde ud af, hvad du skal bruge det til, og vælge udfra det. En som er rigtig populær er krakeleringslak. Det giver et rigtig flot spil på det du vælger at lakkere. Det er en meget tyktflydende lak, som skal spartles på, men det er stadig rigtig nemt at bruge, det er slet ikke så besværligt.

Malerplader er gode at bruge til små malerier. Vores lakker kan bruges oven på akryl maling, hvilket gør at du kan lave en lækker og glat overflade på dine malerier. Malerplader er tynde lærreder, der er super flotte at hænge op på væggen. De fylder næsten ingenting og er derfor også meget lettere end almindelige lærreder.

Vi har altid over 10.000 hobbyartikler på lager, det sikre dig at du får hurtigt levering, indenfor 1-3 hverdage. Vi har alt fra perler til karton og malepensler. Vi har alt hvad du skal bruge til at lave et maleri, collage eller indbydelser til fester. Vi har alle materialer der overhovedet er nødvendigt til die kreative projekter.