+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-
Dispenser | Håndklæderuller
Mærke
1 stk

Dispenser | Håndklæderuller

Hos Grafical.dk finder du et udvalg af dispensere
til håndklæderuller. Vælg blandt andet mellem
mange modeller af berøringsfri aftørringsdispenser,
der har en elektronisk sensor, som sikrer en høj
hygiejnisk standart Dispenser til håndklæderuller er super smarte. De kan fås med elektronisk censor, som sikre en høj hygiejnisk standart.

Vi forhandler mange mærker som Katrin, Tork, Hygenius, Kimberly Clark, Carmatic, Lotus, Megamini og Neutral. De har hver især mange modeller at vælge mellem, hvilket gør vores udvalg meget stort. De har mange designs, som gør dem hver især helt unikke. De har farver som lyseblå, blå, hvid, sølv og sort.

Dispenserne til håndklæderuller anvendes ofte til offentlige toiletter og arbejdspladser. Det gør det let for de ansatte, enten om det er rengøringskoner eller om det generelt bare er ansatte i virksomheden, at skifte disse håndklæderuller.

Det er ofte denne varegruppe kaldet håndklæderuller midi der anvendes til disse dispenserer. Hvis du er i tvivl om hvilken du skal bruge, kan du tjekke det ved, at kigge på numrene der står under "tilhørende varer" i beskrivelsen af dispenserne. Der vil altid være en beskrivelse af, hvad der passer til netop din dispenser.

Trådstativer anvendes ofte til offentlige toiletter. Når man har en dispenser til håndklæderuller, er det vigtigt at have en tilhørende skraldespand. Ofte er det disse trådstativer der anvendes, da de er billige og er åbne.

Varenummer: PA-1263452
Tilbuddet gælder til og med den 23-04-2019
Før DKK 3.998,75
DKK 3.398,94
   Skaffevare

DKK 2.719,15 ekskl. moms
Spar DKK 599,81
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top