D batterier

Stort udvalg og billige priser på D batterier. Vi har både genopladelige D batterier og flere andre batteristørrelser i både Duracell, Energizer og Varta fast på lager. Et batteri D er et forholdsvist stort batteri, som pga. størrelsen på batteriet kan indeholde meget strøm. D batterierne bruges ofte til lommelygter, cykellygter, ghettoblastere, radioer o.lign. hvor der er brug for at batteriet kan holde i lang tid.

Vil du gerne genbruge dine batterier, så kan vi tilbyde dig et genopladeligt D batteri samt opladere, der passer til dem.  Både Duracell og Energizer har genopladelige D batterier.

LR20 D batteriet er på 1,5 volt og kaldes også for et mono batteri. På Grafical.dk kan du købe en pakke fra Duracell, der hedder Industrial, hvor du får 10 stk. LR20 D batterier til en ekstra billig pris.

Personligt er jeg fan af Duracell batterier D. Jeg har prøvet at købe forskellige billige batterier, men de holder bare ikke særlig lang tid, så jeg synes, at totaløkonomien er bedst ved at vælge de anerkendte mærker såsom Energizer, Varta eller Duracell, som er mit foretrukne mærke indenfor D batterier og andre batteristørrelser.

Jeg er nok lidt den dovne type, så det fungerer ikke så godt for mig at bruge genopladelige D batterier. Jeg vil hellere købe engangsbatterier, fordi jeg synes, at de holder strøm i længere tid, og jeg vil helst undgå at skulle skifte batteri D særlig ofte.