Condibøtter

Her finder du vores store udvalg af condibøtter . Disse plastbøtter er med deres tætsiddende låg ideelle til madvarer. Du er garanteret støt på condibøtter i din lokale kiosk eller supermarked, hvor de bruges til opbevaring af slik og madvarer. Condibøtter bruges også i mange restauranter og caféer til opbevaring af forskellige ingredienser, og de praktiske og billige condi bøtter er også en sikker opbevaringsmetode i hjemmet.

Hvad kan jeg bruge condibøtter til?
Condibøtter er utroligt alsidige og det er stort set kun fantasien der sætter grænsen. Vi ser oftest condibøtter brugt til opbevaring af madvarer og slik, men de er også praktiske til andre formål. F.eks. sortering af lejetøj på børneværelset og opbevaring af vejsalt. De gennemsigtige bøtter gør det nemt at se indholdet og hurtigt få et overblik. For virksomheder er condibøtter også en nem emballageform at arbejde med. Ikke alene er bøtterne nemme at transportere, da de er nemme at stable og (oftest) er firkantede. Det er også hurtigt og billigt at smække et mærkat med firmalogo, produktnavn og anden nødvendig info på de praktiske condibøtter.

Sådan bruger Graficals egne medarbejdere condibøtter
Derhjemme bruger jeg condibøtter til at opbevare hobbyartikler i. De er perfekte til sikker opbevaring af små tuber med maling og lignende. når de er låg på, er det nemt at stable og pakke bøtterne. Vi bruger også condibøtter til f.eks. løse perler og til opbevaring af overskydende bland-selv-slik."
- Benjamin, Grafical.dk

Husk noget at komme i bøtterne
Selvom du kan komme mange ting i dine condibøtter, er en af vores personlige favoritter altid slik. Du finder et stort udvalg af chokolade og andre snacks på vores side.
Dine condibøtter er også en ideel måde at opbevare f.eks. kaffe, te og krydderier på.