Condibøtter

Condibøtter i forskellige størrelser. Køb din Condibøtte med låg online. ✓ God kundeservice ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Condibøtter » Condibøtte med låg i flere former

Her finder du vores store udvalg af condibøtter. Mange kalder dem også bare plastikbøtter eller firkantede plastbøtter med låg, men bøtterne har faktisk deres helt eget unikke navn. Bøtterne findes i flere forskellige størrelser, hvor du både finder store og små plastikbøtter. Du kan købe condibøtter med låg og en condibøtte hvor du skal købe låget separat. Når du klikker ind på den enkelte condibøtte, kan du se, hvilket låg vi anbefaler at du køber til. En condibøtte er helt genial, hvis du spørger mig. De er ikke til at undvære i hjemmet eller i virksomheden, da de kan anvendes til utrolige mange ting, og så er de bare enormt praktiske, fordi de er gennemsigtige og kan stables. Vores mest solgte er condibøtter 3000ml.

Hvad bruges en condibøtte til?

Vi sælger oftest vores plastbeholder med låg til cateringsfirmer, som bruger dem som plastikbøtter til mad, men de er også begyndt at dukke op i private hjem. Bøtterne er bl.a. velgenet til madopbevaring bøtter, som fx. opbevaring til mel, havregryn, surdej, nødder, slik, chokolade mm. Man kan også bruge en condibøtte til fx marinering af kød, opbevaring af rester fra aftensmaden eller andre praktiske ting. Mange kokke og køkkenpersonale bruger condibøtterne som foodprep bokse, hvor de fx skyller og skærer grøntsager flere timer inden det skal serveres. Herefter putter de madvarerne i en bøt og gemmer deres plastbøtter med låg i køleskabet. Når du har condibøtter med låg på kan de nemt stables og dermed giver de et godt overblik over de madvarer der er til rådighed, da bøtterne er gennemsigtige. En condibøtte kan også bruges til sortering af legetøj på børneværelset og opbevaring af dine hobbyartikler.

Køb dine plastikbøtter til mad

Du skal være opmærksom på at vores condibøtter ikke er velegnet til ovn eller mikroovn. Derimod er vores condibøtter fryseegnet og de kan klare at komme i opvaskemaskinen. Vores plastikbøtter kan lukkes helt tæt, hvilket er godt, så du undgår møl i dine melprodukter. Møl og andre skadedyr spreder sig til alt tørvarer, der er til at komme ned i. Det vil vi for alt i verden gerne undgå, så vi ikke skal smide alle vores fødevarer ud. Med condibøtter vil møllene ikke sprede sig, fordi at låget holder tæt, så de hverken kan komme ud eller ind. På den måde kan du spare dig selv for mange penge istedet for at skulle smide alt for mange fødevarer ud. Du kan også sikrer dig, at din mad ikke har taget smag og lugt fra andre fødevarer i dit skab.

Condibøtter med låg er helt geniale til opbevaring

Er du en af dem der har kastet dig over at holde din egen surdej, så er disse plastikbøtter super gode til surdej opbevaring, da condibøtten er gennemsigtig, så du kan se hvordan din surdej arter sig, og samtidig kan du sætte låget på klem, så din surdej stadig kan ånde. Vores plast bøtter findes i forskellige størrelser, så du kan finde den størrelse, som passer til lige netop dit behov til opbevaring af surdej eller andre ting der skal opbevares eller sorteres. Mange genkender også vores plastik bøtter som slikbøtter, da de er gode til at holde slikket lukket til, så det ikke bliver helt hårdt.

Skab overblik med dine plastbøtter

Hvis man har mange condibøtter kan det være smart at sætte et produktnavn eller en anden nødvendig info på din condibøtte. Det kan du bl.a. gøre med vores smarte labelmaskiner, hvor du kan skrive navnet på produktet, som du har i din bøt. Du finder vores spændende udvalg af labelmaskiner og tilbehør lige her på vores webshop. Du kan hurtigt tage lablen af igen, hvis du gerne vil udskifte indholdet i din plastikbøtte. Hvis du ikke er til labelmærker, kan du også bruge en spritusch, som du selvfølgelig også finder her på vores hjemmeside. Hvis du skal bruge din condibøtte til noget andet, kan du bruge sprit på en klud til at fjerne tuschen.

Husk at fylde din første condibøtte op

Selvom du kan komme mange ting i dine condibøtter, så er en af vores personlige favoritter altid slik. Du finder et stort udvalg af chokolade og andre snacks her på webshop. Du kan også bruge dine bøtter til opbevaring af kaffe eller te.