Citizen

Citizen regnere til kontoret eller til privat brug. Se vores gode udvalg af både lommeregnere samt bordregnere fra Citizen. Udvalget spænder fra børnevenlige lommeregnere til mere professionelle regnemaskiner. Citizen har et bredt og varieret udbud. Citizen - "Micro HumanTech"

Her på webshoppen finder du et stort udvalg af regnemaskiner fra varemærket Citizen. I kontorartiklernes verden er mærket kendt for kvalitets lommeregnere til alle formål. Citizen startede dog faktisk med ure, hvilket også stadig er en branche de bevæger sig indenfor. Som deres slogan siger "Micro HumanTech" - har de specialiseret sig for teknologi til forbrugerne, som er i lille og fiks design.

Citizen stammer oprindeligt fra Japan, afdelinger i østen, europa og USA. Deres produkter er udviklet og tilpasset, til den tid vi befinder os i, samt de behov der medfølger. Til studerende med matematik på højere niveau, kan du f.eks. købe flere tekniske lommeregnere, hvor du får en god lommeregner, med masser af tekniske funktioner, så du får lettet arbejdet.

Til erhverv eller kontor findes der også en lang række bord- eller strimmelregnere fra Citizen. Regnemaskinen er i et større format, som inventar til dit skrivebord. Skal du lave bogføring, regnskaber mm. kan du med succes benytte en af Citizen's strimmelregnere. Disse fås i både bordmodel eller som håndholdt. Strimmelregnerne er med masser af funktioner, samt hurtig print på din papirstrimmel.

Skal du i stedet bruge finans- eller grafregnere, kan du finde flere modeller fra vores varemærke HP, som også laver regnemaskiner med avancerede funktioner.