CD labels

CD labels & DVD labels til både laser og inkjet printere - og både som standard og full-face etiketter. De fleste af vores cd labels er fra vores populære mærke Avery, som tilbyder masser af løsninger indenfor etiketter. Laver du dine egne CD'er og DVD'er, er CD labels en super smart løsning, som du kan anvende. I øjeblikket tilbyder vi flere modeller fra mærket Avery. Her kan du først og fremmest vælge, om din cd label, skal være mat eller glossy i overfladen. Herefter kan du vælge, hvilke etiketter der passer til din printer. - om det er ink-jet eller laserprint.

CD Labels og DVD labels er faktisk det samme. Der er nemlig ikke forskel i størrelsen på en CD skive eller en DVD skive, så der er heller ikke forskel på størrelsen af CD etiketter eller DVD etiketter. Så ligemeget om du vil til at designe etiketter til dine CD eller DVD skiver, så vil vores produkter være velegnet til begge. Ja, du kan faktisk også bruge dem til Blu Ray labels.

Når du har valgt en CD labels kan dit projekt starte. På Averys online side, kan du her hente alle deres skabeloner, ved hjælp af produktnummeret, der står på forsiden af kassen til dine CD labels eller DVD labels. Designet kan både laves online, og kan også hentes, som et program, til din computer. Denne service er helt gratis hos Avery.

Når du først enten har hentet programmet, eller har skabelonen online, er det blevet tid til at designe dine CD labels. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og alt er muligt. Lav flotte etiketter f.eks. til en CD eller DVD med billeder og video fra din ferie. Du kan også give en CD med musik, som gave, hvor du selv har designet en personlig CD etiket.

Udover cd labels, kan du her på webshoppen også finde et stort udvalg af etiketter til kopi og print.

Eller måske ønsker du blot helt almindeligt papir til din printer og det kan du selvfølgelig også købe på Grafical.dk.