Canon Printerpapir

Canon printerpapir til Canon printeren  kan du her finde printerpapir - både i almindeligt format, eller i storformat i form af plotterpapir på ruller.  Papiret er i god kvalitet, og plotterpapiret kan du også vælge i flere kvaliteter (overfladebehandling og vægt).

I denne varegruppe kan du finde vores udvalg af Canon printerpapir.

Mange af produkterne her, er papir til specifikke specielle udskrift opgaver, så før du bestiller skal du lige være opmærksom på om din nuværende printer kan benytte det Canon printerpapir du overvejer at bestille.

Her kan du for eksempel finder de store papirruller som benyttes til storformatprint, det kaldes også for plotterpapir. Plotterpapir kan købes i flere forskellige kvaliteter og størrelser, så man kan sikkert godt finde lige netop det plotterpapir man har behov for. Du finder lige fra 24 tommer som svarer 610 mm og helt op til 42 tommer som er 1067 mm.

Canon producere også en special printer ved navn “Canons SELPHY ES1” dette er en printer som er specifikt lavet til at udskrive postkort og fotografier. Det specielle ved den maskine er at den bruger en sammenpak af integreret blæk/papir, hvilket du også kan finde her hos Grafical.

Du finder også klistermærke/mini labels fra Canon. De er i kreditkort størrelse, og som til de meste andet Canon printer papir, er de designet til en specifik serie af Canon printere nemlig til photo printere CP-100 / 200 / 300 / 400 / 500.

Husk at udover Canon Printerpapir, så forhandler Grafical også Canon Printer Tilbehør, hvor du kan finde diverse tilbehør til din Canon printer.