Broderistof og -karton

Stort udvalg af broderistof til lave priser. Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser ✓

Broderistof og -karton - Køb aidastof her

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af broderistof og -karton. Med vores broderistof og -karton gør det det sjovt og nemt at designe sine egne billeder. Vores broderistof eller Aidastof findes i både råhvid og i hvid, i forskellige tern- størrelser, og er i 100% bomuld.

Hvad kan man lave med broderistof?

Broderistof er et hjælpemiddel til dig der gerne vil dekorere forskellige tekstiler med flotte broderede mønstrer og motiver. F.eks. kan karklude og gulvklude dekoreres med garn der syes igennem maskerne. På denne måde kan du sætte dit eget personlige præg på dine klude. Husk de krymper ca. 10% ved vask og bør ikke tørretumbles.
Aidastof eller broderistof som det primært kaldes, er lavet af bomuld og har firkanter indtegnet med huller i, der gør det nemt at følge og designe mønstre på broderistoffet.

Broderikarton som alternativ til broderistof

Broderistof findes også i en pap- eller kartonversion. Broderikarton eller sykarton, som det også kaldes, bruges til flotte broderier, hvor der broderes direkte på broderikartonen. Vi har en del broderikarton der er formet som forskellige figurer - f.eks. dyr, som du kan bruge til at skabe forskellige dekorative broderier med, der enten kan bruges som pynt og udsmykning eller alternativt bruges som f.eks. lapper for at dække huller i gammelt tøj.

Sykarton er hvidt karton, i kraftig kvalitet med huller i, til brodering af billeder efter fri fantasi. Vi har også sykarton med printede motiver på, lige til at sy efter.

Syplast findes i både transparent og i sort, og er plastark til broderi for begyndere.

Andre varer der kan bruges i forbindelse med broderistof og -karton

Vi har et rigtig stort udvalg af forskelligt garn, som du kan bruge til dit broderi- projekt. Vi har blandt andet bomuldsgarn, uldgarn og acrylgarn i alle regnbuens farver. Du finder også hæklenåle og strikkepinde, så der er mange muligheder for at komme igang med dit broderi/hækle projekt.
Hvis du køber broderistof og -karton uden printede motiver på, kan du lave dit eget motiv, ud af den frie fantasi. Se vores store udvalg af forskellige farve og tegneredskaber, så du kan lave en skitse til at brodere efter. Med vores broderistof og -karton har du mange muligheder for at lave personlige gaver til dem du holder af.