Bogkasser

Køb bogkasser online ✓ Stort udvalg af bogkasser ✓ Din hobbyforretning på nettet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Bogkasser » Køb en bogkasse i træ til dine bøger

Bogkasser til lave priser. Her finder du vores udvalg af billige bogkasser til bøger. Vi har både bogkasser til væg eller eller en bogkasse reol du kan stille direkte i det reolsystem, på gulvet eller hvor det passer ind med en bogkasse træ i dit hjem. Disse flotte bogkasser er lavet i træ og sådan en bog kasse kan enten bruges "naturel" som de kommer eller som ideelle dekorationsemner. Farv og mal dine bogkasser i træ, så dine bog kasser passer ind i netop dit design.

En DIY bogkasse som gave

Har du en ven eller et familiemedlem der elsker bøger, så er bogkasser hvide den ideelle gave. Du kan male bogkasser til væg og give dem et personligt præg. Er modtageren af bogkasser til væg selv kreativ, kan du evt. forære ham/hende en bogkasse træ med tilhørende maling som en kreativ-gave.

Vi har flere kunder, der køber bogkasser træ, som deres børn derefter dekorerer. Det er perfekte gaver til en bogglad bedsteforælder eller ideelt som bogkasse børn til børneværelset og bøger med godnathistorier. Det er f.eks. en god måde at arbejde med de historier man læser højt. Når man kan give bøgerne et fint lille "hjem" hvor de er dekoreret med motiver af f.eks. hovedpersonerne eller lignende. Lad dit barns fantasi komme på arbejde og dekorer bogkasser til deres favoritbøger.

Hvilken maling skal jeg bruge til bogkasser?

Du kan bruge både akryl- og oliebaseret maling til dine bogkasser træ. Vi anbefaler akryl-maling, da det er lettere at arbejde med og ofte har en mildere duft. Du kan finde vores maling lige her. Du kan også med fordel male med spraymaling på din bogkasse, vi har et stort udvalg af spraymaling lige her.

Når du maler træ bogkasser er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan male dine bogkasser hvide, hvis du har lyst. Måske foretrækker du sorte bogkasser eller måske har du lyst til farvestrålende bogkasser i alle regnbuens farver. Nogle af vores mest kreative kunder, dekorerer deres bogkasser med motiver fra deres favoritbøger. Så kan du f.eks. have en bogkasse med troldmænd og magi, hvis du er Harry Potter fan, eller du kan dekorere bogkassen med dine bedste historiebøger med billeder af historiske personligheder.

Skal man grunde bogkasser inden man maler?

Inden du maler en bogkasse i træ, kan det være en fordel at grundmale den først. På den måde sikrer du dig, at den maling du bruger på dine billige bogkasser i træ dækker ordentligt og samtidig hjælper det til at forhindre, at malingen "skaller af" senere. Du kan f.eks. grundmale din bogkasse med en spraymaling, så de bliver til sorte bogkasser eller i en anden farve.

Et andet alternativ er at give dine bogkasser træ en gang lak først og så male oven på dette. På den måde vil den anvendte maling stå bedre frem. Flere af vores bogkasser er udformet på en særlig måde bl.a. som bogkasse hus, og nogle af vores trækasser kan bruges til at lave din egen bogkasse reol. Vi sælger også hjul, så du kan lave en bogkasse på hjul.

Grafical.dk er et jysk firma beliggende i Holstebro. Vi sælger træ bogkasser online på vores webshop. Vi har ofte gode bogkasser tilbud på forskellige kasser til væggen.