Bogkasser

Bogkasser til lave priser. Her finder du vores udvalg af billige bogkasser til bøger, lige til at hænge på væggen eller stille i et reolsystem, på gulvet eller hvor det passer ind med en bogkasse træ i dit hjem. Disse flotte bogkasser er lavet i træ og sådan en bog kasse kan enten bruges "naturel" som de kommer eller som ideelle dekorationsemner. Farv og mal dine bogkasser i træ, så dine bog kasser passer ind i netop dit design.

En bogkasse som gave
Har du en ven eller et familiemedlem der elsker bøger, så er bogkasser hvide den ideelle gave. Du kan male bogkasser væg og give dem et personligt præg. Er modtageren af bogkasser til væg selv kreativ, kan du evt. forære ham/hende en bogkasse træ med tilhørende maling som en kreativ-gave.

Hvilken maling skal jeg bruge til bogkasser?
Du kan bruge både akryl- og oliebaseret maling til dine bogkasser træ. Vi anbefaler akryl-maling, da det er lettere at arbejde med og ofte har en mildere duft Du kan finde vores maling lige her.
Du kan også med fordel male med spraymaling på din bogkasse, vi har et stort udvalg af spraymaling lige her.

Husk at grunde dine bogkasser inden du maler
Inden du maler en bogkasse i træ, kan det være en fordel at grundmale den først. På den måde sikrer du dig, at den maling du bruger på dine billige bogkasser dækker ordentligt og samtidig hjælper det til at forhindre, at malingen "skaller af" senere. Du kan f.eks. grundmale din bogkasse med en spraymaling, så de bliver til sorte bogkasser eller i en anden farve.

Et andet alternativ er at give dine bogkasser træ en gang lak først og så male oven på dette. På den måde vil den anvendte maling stå bedre frem. Flere af vores bogkasser er udformet på en særlig måde bl.a. som bogkasse hus, og nogle af dem kan bruges til at lave din egen bogkasse reol. Vi sælger også hjul, så du kan lave en bogkasse på hjul.

Grafical.dk er et jysk firma beliggende i Holstebro. Vi sælger træ bogkasser online på vores webshop. Vi har ofte gode bogkasser tilbud på forskellige kasser til væggen.