Børnesakse

Børnesakse til lave priser. Børne saks, skolesaks og hjælpesaks til børn i alle aldre ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser
Fiskars kids scissors left 14 cm
På vej til lager

Forventet: 22-05-2024

Hjælpesaks | Længde: 17 cm
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Børnesakse » Køb billig saks børn på Grafical.dk

Børn kan godt lide at klippe klistre, og det gør det bare endnu sjovere, når de også har det rette værktøj såsom en god børnesaks. Vi sælger juniorsakse og skolesakse til både private, skoler, børnehaver og erhvervskunder. Børnesakse er fremstillet så de er i lige den rette størrelse til dit barn. Vi har både børnesaks til store og små børn og hjælpesaks til de der skal have lidt hjælp med at lære klippe. Børnesakse er fremstillet med specielle ergonomiske håndtag, rustfrie skær og børnevenlige spidser og kanter.  Vi har også børnesakse til venstrehåndede. Junior venstrehåndssaksen er faktisk en af vores mest populære sakse i kategorien, måske fordi den ikke kan købes ret mange steder. Bemærk at vi har billig fragt med levering direkte til din adresse, så du slipper for at skulle hen i en pakkeshop for at hente juniorsakse. Vi har mærker som fx børnesaks fiskars.

Se her hvis du mangler en helt almindelig saks eller her hvis du mangler en venstre hånd saks.

Stort udvalg af forskellige typer børnesakse

En børnesaks er ikke bare en børnesaks. Der findes mange forskellige børnesakse der hver tjener sit formål. Børnesaks 2 år og børnesaks 3 år og op til skolealder skal f.eks. gerne have en blød spids og gerne være nem at åbne for børn uden mange fingerkræfter. En børnesakse til børn i skolealderen - en såkaldt saks skole - må gerne være lidt strammere og kræve flere kræfter at åbne, da det er ensbetydende at den klipper mere præcist, hvilket kan være nødvendigt. Nedenfor er nogle af vore forskellige typer af børnesakse nærmere beskrevet:

Børnesaks til begge hænder

I vores sortiment af børnesakse finder du naturligvis både sakse til højre- og venstrehåndede. Så her finder du også muligheder af saks til venstre hånd. Venstrehåndssaks børn er et godt værktøj til at holde bedre på skasen. En del af vores sakse er designet, så de kan anvendes af både højre- og venstrehåndede. Vi har altså både børnesaks venstre hånd og højre hånd.

Hjælpesaks til børn

Nogle børn har brug for en hjælpesaks eller en børnesakse, når de skal lære at klippe. En hjælpesaks har dobbelt antal fingerhuller, så du kan klippe sammen med barnet. En børnesakse er også et rigtig godt værktøj til personer med motoriske vanskeligheder. Så de også kan være med til at lave klippeklistre med saks børn.

Børnesaks til skole

En skolesaks er i modsætning til den traditionelle børnesaks oftest lidt skarpere og designet til at blive anvendt af større børn - der selvsagt er i den skolepligtige alder. Vores skolesakse og børnesakse kan enten købes enkeltvis eller i klassesæt med tilhørende sakseholder. Så det er nemt at stille dem frem, og kontrollere, om alle er komme tilbage på plads efter endt brug,

Børnesakse eller zigzag saks

Juniorsakse til de største børn er ofte identiske med skolesakse. De er designet til at klippe præcist og har ofte en skarp spids, ligesom de er mere skarpslebne end en børnesaks til små børn. En af vores mest populære juniorsaks er vores Fiskars børnesaks Classic Juniorsaks. Fiskars laver generelt nogle rigtig gode børnesakse og juniorsakse, som du kan købe i denne varegruppe. De fås både som højrehåndssaks og venstrehåndssaks.

Soft grip børne saks

Flere af vore børnesakse er forsynet med soft grib der gør dem væsentligt mere behagelige at klippe med over længere tid. Vi har nogle rigtig sjove børnesakse, hvor håndtaget er formet som et dyr. Der er bl.a. afbilledet mariehøne, panda, fisk eller en bi. Hvis dit barn er mere sportsinteresseret, kan du også købe en juniorsaks med et sportmotiv såsom basketball, fodbold eller amerikansk fodbold.

Find en god børnesaks

En børnesaks er et essentielt værktøj i ethvert kreativt barn. De er designet til at fremme sikkerheden og brugervenligheden for de små brugere. Med afrundede spidser og ergonomisk designet håndtag, sikrer en børnesaks, at børn kan udfolde deres kreativitet uden risiko for skader. Disse børne sakse er typisk lavet af holdbare materialer, som tåler både papir, karton og andre lette materialer, hvilket gør dem ideelle til skoleprojekter og kunsthåndværk. En børnesaks er ikke kun et praktisk redskab, men også en vigtig del af børns udvikling. De styrker finmotorikken og koordinationen, når børnene lærer at klippe præcist og følge en linje. Dette er afgørende færdigheder i børns tidlige læringsår. Derudover tilbyder de også en fantastisk måde at udtrykke kreativitet på, hvor børn kan udforske forskellige former og design, når de laver kunsthåndværk.

Få tilbud på børnesakse

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde sikrer du dig, at du altid bliver opmærksom og får besked, når vi har skarpe priser på børnesakse eller andre spændende kampagner direkte i din indbakke. Som modtager af nyhedsbrevet får du også adgang til særlige tilbudskoder som du f.eks. kan bruge på at købe børne saks billigere. Eller du kan udnytte en fri fragt dag for nyhedsbrevsmodtagere til at slippe for fragten når du køber børne saks eller andre produkter. Når man tilmelder sig nyhedsbrevet (første gang) får man desuden en rabatkode i velkomstgave. Den kan du naturligvis bruge på at gøre dine børne saks køb endnu billigere.  

Har du brug for vejledning til valg af børnesakse, eller skal du guides til at gennemføre din bestilling, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe med at købe billige børnesakse.

Vil du gerne kunne lave et fint motiv med saksen? Se vores udvalg af mønstersakse.

Børnesaks FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om børnesakse.

Hvor kan man købe børnesakse?

På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af børnesakse. Du kan finde børne saks i flere størrelser i mange forskellige farver. Du kan købe vestrehånds saks, højrehånds saks eller børnesakse til begge hænder. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Hvorfor er børnesakse gode til de små?

Mange børn kan rigtig godt lide at sidde og tegne, klippe og klistre, og derfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Med en god børnesaks 3 år får du en saks i den rigtige størrelser, der passer til dit barn. Derudover er de ofte lavede med børnevenlige kanter og spidser, så man ikke så let kan komme til at skære sig.

Tilbyder i børnesakse til både højre og venstre hånd?

Ja. I vores sortiment kan du både finde børn sakse der passer til højre og venstre hånd.