Belkin

Belkins sortiment består af et bredt udvalg indenfor elektronik tilbehør. Her kan du finde alt fra mobil og tablet tilbehør, kabler, adaptere, PC-tasker eller udstyr til hjemmenetværk. Her får du super kvalitet for pengene. Mærket Belkin er Amerikansk og havde sin spæde start i en garage i Calirfornien, år 1983. Størrelsen er dog siden blevet noget større. Belkin er igennem de sidste 3 årtier vokset til en arbejdsplads med 1200 medarbejdere og med rækkevidde til 21 lande rundt om i verden.

Belkin tilbyder et stort udvalg af elektronik tilbehør, heriblandt kabler, adaptere, usb, netværksløsninger, smartphone & tablettilbehør, tasker mm. Alle produkter er designet ud fra en inspiration, Belkin har fået fra forbrugerne. Alt er lavet til at gøre forbrugernes levestil nemmere, men også at kunne udnytte alle de muligheder, vi i dag har indenfor elektronikkens verden. Køber du et af de Belkin produkter vi tilbyder her på Grafical.dk er du sikret en rigtig god kvalitet, som stadig er til en billig pris.

Du kan finde masser af produkter, som også er kompatible med diverse Apple produkter, og som samtidig er i smart design. Blandt andet de forskellige lightningkabler i et væld af farver.

Hvis du vil udvide din søgning her på siden indenfor elektronik tilbehør, kan det også betale sig, at tage et kig i vores varemærkegruppe Sandberg. Ligesom Belkin får du med Sanberg produkter, også masser af produkter indenfor IT og elektronik, til super skarpe priser.

Skal du have opdateret dit hjemmenetværk, så kan du få masser af billigt netværkstilbehør fra mærket Belkin. Du kan få alt fra netværkskabler, routere eller signalforstærkere, så dit wifinetværk rækker længere.

Udover belkin pc tasker og mobil tilbehør, så kan du faktisk også finde Belkin netværkstilbehør her hos Grafical.dk

Det første du finder her i Belkin Netværkstilbehør varegruppen er de såkaldte “Snagless” netværkskabler, men hvad betyder det lige?

Det henviser ganske simpelt til et almindelig Ethernet kabel, der har en lille "hætte", der dækker krogen på stikket.

Årsagen til dette er simpel. Hvis krogen ikke har denne dækning, kan den have en tendens til at fange eller hænge fast på ting, når det bliver trukket ud. Med en “Snagless” kabel vil det ikke ske.

Det gør ingen forskel for kablet eller dets kompatibilitet da den funktionelt er identisk med sin "almindelig" søskende, den er bare lidt mere praktisk, hvis du skulle have behov for at trække kablet en lang vej igennem en masse ting.

Udover disse smarte og praktiske netværkskabler, så kan du også finde en anden smart dims her i denne varegruppe. Den hedder “Belkin Omniview Soho”

Denne enhed tillader at du kan dele din skærm, tastatur og mus med op til fire USB-computere. Du kan også tilslutte et sæt højttalere, og bruge dem til alle dine computere. Dette kan øge din effektivitet og produktivitet i hjemmet eller på kontoret ved at reducere rod på skrivebordet og samtidig give dig adgang til alle dine programmer og filer spredt over flere computere.

En anden ting som mange ofte kan have brug for er en wi-fi forstærker. Mange har nu trådløst netværk i hjemmet så hele huset kan have hurtig og nem adgang til internettet. Men hvis man har et lidt større hus, så kan rækkevidden på ens wifi nogle gange være for lille. For at løse dette problem kan man investere i en lille smart wi-fi forstærker fra Belkin.

Med den, får du helt op til 465 m2 wi-fi dækning med hastigheder op til 300 Mbps. Den er kompatibel med alle routere på markedet, og  virker med Wireless-N og Wireless-G. Fås i en enkel og kompakt design.

Så det var blot et lille udpluk af det belkin netværkstilbehør vi forhandler.