Barbering

Produkter til barbering. Se udvalget af engangsbarberskrabere, barberskum og barberspejl. ✓ Hurtig levering ✓ Lav fragt ✓ Prisgaranti
Barberspejl,
På lager - Levering 1-3 hverdage

Barbering » Køb din barberskraber mm. her

Barbering er for mange en nødvendighed, men det kan være forskelligt fra person til person hvor og hvor meget der skal barberes. Derfor skal det også være en behagelig oplevelse, når du barberer dig. Står du og mangler lidt barbergrej, så kan du på Grafical.dk finde et stort udvalg af barberskrabere til mænd og skraber til kvinder. Her finder du et godt barberskraber tilbud, hvor du får flere engangs barberskraber i en bestilling. Man kan få pakker med 5, 10, 48, 100 og 120 barberskraber i. Derudover finder du også billigt barberskum og billige barberspejl.

Køb billige engangsskraber til barbering mænd og kvinder

På Grafical.dk kan du både finde billige engangsskrabere, men du kan også finde kvalitets barberskraber fra Gillette, som har et drejebar barberhovede, som giver en god tæthed, da den følger alle konturer i ansigtet med dens drejebar barberhovede. Dertil kan du også købe Gillette barberblade, så du ikke løber tør lige med det samme ved barbering af skæg. Vores engangs barberskraber er velegnet til hvad enten om det er til intim barbering, barbering af skæg eller barbering under armene mm.

Mangler du barbergrej til barbering af skæg?

Når du skal barbere fx dit skæg, er det rigtig godt at komme tæt på et spejl ved barbering med skraber, så du lettere kan se, hvor du skal barbere dig. På vores webshop kan du købe et billigt barberspejl, som du kan stille på bordet foran dig, så er du fri for at læne dig helt ind over håndvasken for at komme tæt på spejlet. Barberspejlet kan flyttes med hvorhen du vil og pakkes væk, så den ikke fylder særlig meget i dit skab eller i skuffen.
For at undgå bumser efter barbering eller undgå røde knopper efter barbering anbefaler vi at du køber barberskum, som er med til at fugte og blødgøre hårene, så det derfor bliver nemmere at barbere hårene af og på den måde kan man undgå udslæt efter barbering. Barberskummet finder du heldigvis også her på siden.

Barbering med skraber

Mange oplever at få irriteret hud efter barbering af ben eller kløe efter barbering. Man kan få røde knopper alle de steder man barberer sig eller fjerner hår på anden vis, såsom ansigt, ben, armhuler og intim barbering. De røde bumselignede knopper bliver kaldt barberingsknopper, som godt kan ligne bumser efter barbering. For at undgå røde knopper efter barbering, er det derfor vigtigt, at pleje sin hud og hår både inden, under og efter barbering.

Hvordan undgår man røde knopper ved barbering?

Det bedste vil være at tage et varmt bad inden man påbegynder barbering. Hvis ikke man har tiden til at gå i bad, kan man også tage en klud med varm vand og lægge på, der hvor man skal barbere sig. Varmen blødgør både huden og håret. Herefter er det godt at bruge barberskum, som også går ind og blødgør hårene. På den måde får du en lettere, behagelig og glat barbering og mindsker risikoen for røde knopper. Mit sidste råd, er at det kan være godt at give din hud creme til efter barbering. Det må gerne være en fugtighedscreme eller lotion, som du selvfølgelig også kan finde på vores webshop lige her.

Hvis du har tendens til at bløde, når du har barberet dig, så kan du på Garfical.dk finde et stort udvalg af plaster, som kan stop blødning efter barbering.