Bantex Brevbakker

Brevbakke A4 Bantex Vision - Klar
Før DKK 1.479,00
Fra DKK 1.183,20 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 29-05-2024

Brevbakke A4 Bantex Vision - sort
Før DKK 1.479,00
Fra DKK 1.183,20 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 29-05-2024

Super billige brevbakker af mærket Bantex. Her finder du delene både enkeltvis og som komplet brevbakkesæt. Brevbakkerne finder du i flere farver, med tilhørende forkromet stativ.

Under denne varegruppe vil du finde de elegante bantex brevbakker.
Bantex kalder deres serie af brevbakker for “Vision”

Bantex Vision brevbakken er den elegante brevbakke, der anvendes på hundredtusindvis af kontorer over hele verden.

Disse brevbakkere er dog ikke noget nyt produkt fra Bantex, tværtimod. De blev faktisk sat i produktion første gange allerede i 1968. Derudover er de designet af den danske arkitekt og designer Andreas Hansen.

Disse brevbakker fra bantex har virkeligt et tidsløst design, da det næsten ikke har ændret sig siden den første produktion i 60’erne.

Disse smarte bantex brevbakker, kan fås i flere forskellige farver. Blandt andet blå, hvid, sort og i transparent plast.

Du finder også handy brevbakker stativer som kan holde fra tre, fire, og helt op til 5 brevbakker. Så hvis du mangler plads på skrivebordet, så burde du måske også overveje en Bantex Vision Brevbakkestativ. Det kan du finde her.

Der er tale om et flot forkromet stativ, i et enkelt design, nøjagtig ligesom Vision brevbakkerne.

Så disse flotte og praktiske brevbakker, vil passe næsten på et hvilket som helst kontor.

Husk også, at Bantex brevordnere findes til rigtige gode priser  her på siden.

Brevbakke FAQ

Har du spørgsmål til nogle af vores brevbakker? Eller er du i tvivl om noget andet på shoppen? Så må endelig kontakte vores kundeservice. Ellers kan du måske få svar på nogle af dine brevbakke spørgsmål nedenfor.

Hvad er en brevbakke?

En brevbakke er en bakke, du kan have til at stå på skrivebordet, hvor du kan opbevare forskellige ting i. Alt fra dokumenter til andre kontorartikler som kuglepenne, sakse osv.

Hvor kan jeg købe en brevbakke?

Du kan købe et væld af forskellige brevbakker online på Grafical.dk. Her kan du både købe brevbakke enkeltvis men også i sæt, hvor flere passer sammen. Vi har brevbakker til Danmarks bedste priser.

Kan jeg få brevbakker i farver?

Ja, på Grafical.dk kan du købe din brevbakke i næsten lige den farve, du ønsker. Vi har brevbakke i alle regnbuens farver, i sort, hvid og transparent. Du kan købe dine billige brevbakker online her.

Hvad er fordelen ved et brevbakke sæt?

Fordelen ved at brevbakke sæt, er at brevbakkerne passer sammen, så de kan sidde oven i hinanden. Med disse brevbakker sparer du plads på skrivebordet, men kan opbevare endnu flere ting på dit skrivebord.