Avery Farvekodningsdots

I denne varegruppe finder man de populære Avery farvekodningsdots. Men hvad bruger man dem til ? 

Disse små runde etiketter kan have flere betegnelser. De bliver blandt andet kaldt farvekodningsdots, farvet prikker, color coding dots, marking dots, markerings prikker eller bare runde klistermærker.

Avery Farvekodningsdots er nemlig bare runde klistermærker i forskellige farver og størrelser. De er nemme at bruge, men de er ikke beregnet til at skrive på, men derimod til at markere eller farve kode forskellige genstande. De er for eksempel ideelle til at afmærke på landkortet hvor afgangs stedet, destinationen, overnatningssteder og eller andre interessepunkter på ferien.

De er også fremragende til at markere deadlines og datoer på en vægplanner eller kalender. Så kan man hurtigt afmærke vigtige datoer til f.eks. ferieplanlægning. De kan skaffes både med permanent og aftagelige lim, så den aftagelig version vil nok være det bedste valg til kalendere eller andre steder hvor man brug for midlertidig mærkning.

Sidst men ikke mindst, bliver Avery farvekodningsdots også tit brugt til farvekode bøger, mapper, produkter og andre genstande i butikker eller på kontoret. Kort sagt, til alle former for farvekodning.

En anden populær etikettype er Avery adresseetiketter. De kan skaffes til de fleste typer printere, men nu også til visse labelprintere som Dymo Labelwriter.