Aluminiumsbakke

Aluminiumsbakker kan anvendes til alle fødevarer. De tåler temperaturer på -40 til +40 grader C i ubegrænset tid. Ved temperatur på op til 350 grader C. skal man være opmærksom på at de max kan tåle det i 5 timer. Findes med rullekant og vinkelkant.

Aluminiumsbakker kan bruges til mange ting, det kan blandt andet bruges til leverpostej, franskbrød, kage, flødekartofler, tærte og meget andet. Du kan købe tilhørende pap låg der er med alu belægning til bakkerne, hvilket er godt til f.eks. leverpostej. Hvis du er typen der ofte står i køkkenet og laver mad og godt kan lide at gøre det selv, er det den helt perfekte løsning for dig. Her kan du købe aluminiumsbakker super billigt og med hurtigt levering. Du kan få bakkerne i mange forskellige størrelser, både høje, lave, bredde, korte og lange, du kan få dem til lige det du skal bruge dem til. Udvalget er meget bredt. De fleste tåler meget høje temperaturer og de fleste også meget lave temperaturer.  

Hvis kagen eller franskbrødet hæver over kanten på din aluminiumbakke kan du bruge alufolie til at lægge over.

Aluminiumsbakkerne kan bruges hvis du er typen der elsker at lave mad, og derfor også laver mad til arrangementer. Så er du fri for at bruge dine dyre skåle, fade og lignende. Bakkerne kan tåle at komme i ovnen og findes i skraldespanden efter brug, derved får du mindre rengøring. Så næste gang du skal have flødekartofler skal du måske overveje en ekstra gang om du kan bruge en aluminiumsbakke.
Alu-bakker kan fås i flere forskellige former blandt andet runde og ovale bakker.