A3 Mapper

A3 Demomappe BNT med 20 lommer - sort
10 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Der er mange af vores kunder, som søger efter A3 mapper og portfolio mappe a3, og derfor har vi oprettet en særskilt varegruppe, så du nemmere kan finde en A3 mappe. Det er altså en lidt blandet kategori, hvor der er forskellige typer af A3 mapper. Vi har blandt andet A3 ringbind i både højformat og bredformat med 4 ringe.

Formatet for A3 er 297 x 420 mm. Det svarer til to A4 ark lagt ved siden af hinanden. Det giver lidt mere plads til at vise tegninger på. Vi har et stort udvalg af portfoliemapper i A3 format med håndtag, så du kan bære den som en taske.

Har du brug for at vise andre dine A3 tegninger eller præsentationer, har vi også små bordflipovere i A3 format, som egentlig fungerer som et ringbind, når det er slået sammen og som en flipover, når den foldes ud. De fås også både som A3 højformat og A3 tværformat.

Portfolio mappe A3 er blevet ert populært produkt blandt vores sortiment af mapper. De er velegnet til opbevaring af de større dokumenter som for eksempel skitser eller tegninger i A3 format. En portfolio mappe A3 vil ofte være have et praktisk bære håndtag og er også regn/vandtæt. Så de er rigtig gode til at have med på farten, og være sikker på at sine dokumenter holder til turen. Du vil også kunne finde en portfolio mappe a3 med en ringmekanisme som gør det muligt at have dine hullede dokumenter eller plastlommer.

Vi har prisgaranti på næsten hele vores store udvalg, og du kan derfor være sikker på altid at købe billige A3 mapper på Grafical.dk. Vores leveringstid er cirka 1-3 hverdage, og opretter du dig som kunde, optjener du yderligere 5% bonus, som du kan bruge ved fremtidige køb.

God fornøjelse med at vælge den rigtige A3 mappe for dig.

Vi har selvfølgelig også et meget stort sortiment af A4 mapper såsom tilbudsmapper, ringbind, clipboard mappe, dokumentmappe m.v.