Tyggegummi & pastiller

Tyggegummi med mint og andet smag. V6 tyggegummi, Jenka tyggegummi og Stimorol tyggegummi. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice

Tyggegummi » Køb billig tyggegummi lige her på Grafical.dk

Her finder man vores udvalg af forskellige slags billigt tyggegummi. Hvis man har lyst til noget tyggegummi Stimorol som giver en frisk ånde, så skulle man måske overveje noget med mint, som kan være både med sukker, men også som et sukkerfri tyggegummi. Udover at indeholde færre kalorier, så har det også andre fordele som at beskytte tænderne og give ekstra energi til kroppen. Hvis man gerne vil have ekstra beskyttelse til sine tænder. Vi har forskellige produkter til forskellige formål. De tyggegummi mærker som vi sælger er Stimorol, V6 og Jenka. Stimorol tyggegummi for friskere ånde og beskyttelse mod tænderne, eller Jenka tyggegummiet som er yderst populært hos mange børn. Her på Grafical kan du i hvert fald køb billigt tyggegummi online til gode priser.

Vi har også masser af andre søde sager, hvis man ikke lige er interesseret i det du finder her på siden. Følg linket så du kan skaffe dig noget ganske almindeligt vingummi. Vi har også bolcher i flere forskellige varianter, hvis det har større interesse.

Hvad er tyggegummi lavet af?

Der er faktisk ikke ret mange, der egentlig ved hvordan tyggummi kommer til verdenen. Det kommer fra en Gum Base, som er et syntetisk fremstillet gummi. En Gum Base er altså lavet af nogle kemiske stoffer, plastik og råolie. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at det ikke er særlig godt at sluge sit tyggegummi, og årsagen til at man kan få ondt i maven, hvis man gør det. Det er også grunden til, at man ikke bør smide sit tyggegummi i naturen. Det tager - som meget andet plastik - utrolig lang tid for naturen at nedbryde. Hvis det på uforklarlig vis, skulle lande i naturen, så kan der være fugle eller andre dyr, som begynder at spise det. Nogle dyr såsom fugle, har ikke tænder til at spise tyggegummiet, og derfor kan det faktisk sidde fast i munden på dyret. Så derfor bør man altid smide sit tyggegummi ud i skraldespanden.

Er tyggegummi godt for tænderne?

Tygge gummi har en række gode egenskaber. Først og fremmest smager det godt, og der er super mange muligheder, når det kommer til smagsvarianter af tyggegummi. Her hos os finder du eksempelvis gode V6 tyggegummi tilbud som bare alene har mange smagsvarianter. Brandet er dog mest kendt for deres friske V6 tyggegummi med smag af mint. Ellers kan man gå med Jenka tyggegummi, som mange børn nok kender bedre som Isbjørn tyggegummi eller bubblicious tyggegummi. Isbjørne tyggegummi har været på markedet i mange år og er altid et stensikkert hit.

Derudover kan billig tyggegummi også være med til at beskytte tænderne. Finder man eksempelvis tyggegummi med flour og selvfølgelig sukkerfri tyggegummi, kan det være en god ekstra hjælp til tænderne. Det er dog vigtigt at sige, at det er aldrig er et alternativ, så husk at børste tænderne. For ekstra beskyttelse til tænderne, kan du finde vores store udvalg af tandpasta lige her. Tilhørende til tandpastaen kan du også finde rigtig fine tandbørster hos os, så du kan spise alle de søde sager, du har lyst til uden at få huller i tænderne.

På Grafical kan du finde tyggegummifjerner som er egnet til at fjern tyggegummi fra overflader. Dette virker ikke så godt til at fjern tyggegummi fra tøj. Hvis man gerne vil få tyggegummi af tøj er det muligt at smide sit tøj i fryseren og derefter skrabe tyggegummiet af.

Fandt du ikke det tyggegummi du søgte efter?

Er du i stedet på udkig efter lærens tyggegummi, som vi her på siden kalder for elefantsnot, så finder du også det lige her på Grafical.dk.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af billigt tyggegummi, så hvis du elsker af at spare penge, skal du nok blive glad for at handle hos os. Hvad endnu bedre er, at hvis du gerne vil have dine produkter hurtigst muligt, bliver du sikkert endnu gladere for os, da vi har lynhurtig levering, så længe varen er på lager. Har du huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev? Her modtager du nemlig en rabatkode, som du kan bruge på din første ordre. Når du nu er her, så kan du også oprette dig som bruger, så optjener du nemlig 5% i bonus, som du kan bruge på dit næste køb. What's not to like?

Tyggegummi FAQ

Nedenfor ses en række spørgsmål og svar, som vores kunder ofte spørger om. Hvis du sidder med andre spørgsmål omkring vores produkter må du endelig kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe med spørgsmål som "er tyggegummi sundt" og om der eksisterer en pletfjerner tyggegummi.

Hvordan får man tyggegummi af tøj?

En af de mest irriterende ting ved tyggegummi, er helt sikkert at få tyggegummi på tøj. Det er noget griseri og ofte kan det være ret svært at få af igen. Derfor er der mange, der stiller spørgsmålet "hvordan fjerner man tyggegummi fra tøj". Der er faktisk produkter, der er specialfremstillet til at fjerne tyggegummi fra tøj eller fjerne tyggegummi fra bilsæde. Det er helt sikkert lettest at bruge disse produkter til at fjernelse af tyggegummi. Du kan købe tyggegummifjerner på Grafical.dk.

Hvad sker der hvis man sluger tyggegummi?

Mange bliver bekymret om det er det farligt at sluge tyggegummi. Det er det ikke, hvis det blot sker en enkelt gang. Men tyggegummiet består nemlig af en gummibase, som tarmen ikke kan nedbryde og derfor er det ikke godt at sluge det hver gang. Husk derfor altid at smide det ud i skraldespanden.

Er det sundt at spise tyggegummi?

Man kan sige at tyggegummiet hjælper på produktionen af spyt i munden. I spyttet findes der ensymer ptyalin og lysozym, som er med til at dræbe bakterier og nedbryde stivelsen i maden, som man har spist. Hvis du vil skåne dine tænder for huller, så er det bedste valg at købe en sukkerfri tyggegummi.