Skoletasker

Billige skoletasker i god kvalitet med høj komfort ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Skoletasker » Tilbud på skoletasker til børn og voksne

Se det store udvalg i skoletasker til børn og skoletaske voksne. På Grafical.dk kan du finde et enormt skoletaske sortiment. Lige meget om du søger en førskole skoletaske, en skoletaske 0. klasse eller skoletaske til gymnasiet - ja måske endda ligefrem en skoletaske til universitetet. Lige meget hvilke typer af skoletasker du er på udkig efter kan du altid finde billige skoletaske til voksne og børn på Grafical.dk.

På Grafical.dk kan du finde et bred udvalg af forskellige skoletasker. Nedenfor kan du læse mere om skoletasker til forskellige behov og uddannelsestrin. F.eks. hvad du skal kigge efter, når du køber skoletaske til teenager eller en skole taske til hhv. folkeskolens forskellige klassetrin, skoletaske til gymnasiet og skoletaske til universitet.  

Skoletasker til børn

Langt de fleste skoletasker der bliver købt og solgt i Danmark er til børn i skolealderen. Vi er af den overbevisning at en skoletaske er en skoletaske og at alle frit skal kunne vælge en skole taske i et hvilket som helst design eller farve uafhængigt af brugerens køn. Men vi har ofte fået spørgsmål fra kunder der specifikt søger hhv. skoletasker til piger og drenge. Nedenfor vil du derfor kunne finde lidt information om skoletasker til piger og drenge.

<3>Skoletaske piger og skoletaske drengeUmiddelbart er der ingen forskel på en skoletaskes form om den er beregnet til en dreng eller en pige. Men når det kommer til farvevalg er der naturligvis visse farvepræferencer. Heldigvis har vi da også derfor et stort udvalg af skoletasker i forskellige farver. F.eks. en pink skoletaske der er yderst populær blandt piger mens vores militær skoletaske med camouflage design primært foretrækkes af drenge. Derudover har vi flere forskellige farver der i bredt omfang bruges af begge køn. Du kan således bl.a. finde en sort skoletaske, gul skoletaske, blå skoletaske og grøn skole taske i vores store udvalg.

Skoletasker til unge og voksne

Det sker ofte, at vi får forespørgsler fra kunder der søger skoletasker til unge eller en skoletaske teenager til. Ja vi har også skoletasker til voksne i vores store udvalg.  

Skoletaske teenager

I modsætning til skoletasker til børn skal en skoletaske til en teenager ofte vælges mere ud fra udssende end praktikalitet. Det lader det i hvert fald til, hvis du spørger mange forældre til teenagere. Men heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med den gode kvaltiet, når du vælger en moderne skoletaske til teenager. På Grafical.dk kan du finde en lang række gode skoletasker til teenager der både er ergonomiske, og har plads til ikke alene bøger men også computer mm.

Skoletaske til voksne

Voksne bruger naturligvis også skoletasker. Hvad end det er som del i en voksenuddannelse eller på arbejdet. Vi får ofte henvendelser fra især kvinder der har googlet efter "skoletaske voksen kvinde" og fundet frem til vores side. Nogle søger en gammeldags skoletaske i læder og andre vil have topmoderne skoletasker, der er designet specifikt til at kunne rumme f.eks. laptop, iPad mm. med særligt rum til f.eks. en powerbank, så man kan lade mobilen op på farten. Andre søger en voksen skoletaske med et termorum, hvor man kan placere en kold cola eller lignende, der kan nydes i en pause.
Vi får naturligvis også henvendelser fra folk der søger en skoletaske voksen mand. Her oplever vi ofte, at folk søger en skole taske der er holdt i stilrene farver. F.eks. er en stilren sort skoletaske meget populær. Men vi får også bestillinger på vores camouflage skoletaske til voksne kunder.

Skoletaske til folkeskole

Når du skal bruge en skoletaske til brug i folkeskolen, er det vigtigt at se nærmere på, hvilke behov dit barn har. Skal dit barn f.eks. have idrætstøj med i folkeskolen, er der mange der er begyndt at foretrækker en skoletaske med gymnastiktaske indbygget, enten i form af et fast rum, der kan bruges til opbevaring af f.eks. idtrætstøj og sko mm. Andre skoletasker til folkeskolen har idrærtstasker der f.eks. kan klikkes på ved hjælp af et lille spænde. Fordelen ved dette er, at man naturligvis har nemmere ved at bære rundt på sit idrætstøj, og at man ikke risikere at glemme det.
Ulempen derimod er, at man kan risikere at drivvådt idrætstøj kan risikere at gøre indholdet i selve skoletasken vådt eller fugtigt, hvilket selvsagt ikke er godt for skolebøger.

Skoletaske 0 klasse - 5 klasse

For de mindste børn, der lige er startet i skole er der sjældent brug for at skoletasken skal rumme alt for mange bøger. Ofte blot et hæfte eller to. Derimod skal skoletasken gerne kunne indeholde skiftetøj og en stor madpakke. Det er nemt at finde en god begynder skoletaske der ikke er alt for tung og samtidig heller ikke for tung. Mange tænker ikke nærmere over den første skole taske til deres børn, men vælger i stedet en billig men ikke særlig behagelig skole taske for barnet at gå med. Sandsynligvis i den tro, at barnet jo ikke skal have mange ting i tasken.
Vi glemmer dog at skolebørn, især i de små klasser, ofte har lange udflugter, hvor deres skoletasker ikke alene skal rumme f.eks. ekstra tøj og fodtøj, madpakke, drikkedunk mm. Men også undervejs ofte bliver fyldt op med sten, grene, kogler mm. søm børnene gerne vil have med hjem. På den måde kan en skoletaske lynhurtigt blive rigtig tung. Så vælg altid en ergonomisk rygsæk til dine børn, der sidder godt og højt på ryggen. Og sørg for, at den har godt polstrede skulderremme.

Skoletaske 6 - 9 klasse

For hvert klassetrin i folkeskolen bliver der behov for at medbringe flere og flere ting i skoletasken. Det er ikke længere nok bare at have en skoletaske med penalhus og plads til et par enkelte hæfter og en madpakke. Nu skal der også være plads til en lang række forskellige skolebøger og ikke mindst en bærbar computer.

Skoletaske gymnasiet

Når du vælger skoletaske til gymnasiet, er det ikke så forskelligt fra at vælge til folkeskolens ældste klasser eller en skoletaske til universitetet. Men mange vælger alligevel at købe en ny skoletaske til gymnasie. Nogle fordi den gamle var udslidt og andre, fordi det er med til at markere et nyt stadie i ens liv. En ny uddannelse, nye venner - for nogen ny by - og naturligvis også en ny skoletaske.
Skoletasken i gymnasiet skal naturligvis også have plads til både computer og masser af skolebøger mm.

Skoletaske universitet

Som studerende på et af landets universiteter eller en anden videregående uddannelse vil du sikkert hurtigt erfare, at skoletasker til universitetet skal være en ergonomisk skoletaske, der fordeler vægten godt. Ikke alene har du nemlig ofte mange bøger med, du skal sandsynligvis også have en laptop og diverse drikkevarer og snacks med for at kunne klare dig igennem en lang forelæsning. Derfor er det vigtigt naturligvis at vælge en skoletaske med plads til computer og bøger.
Af egen erfaring ved vi, hvor vigtigt det er med en skoletaske til computer og bøger der kan fordele vægten godt, og samtidig har gode puder på stropperne, da de ellers kan gnave sig ind i dine skuldre og være exceptionelt ubehagelige at gå med en hel dag. Derudover er det en god ide at vælge skoletasker til universitetet der placerer vægten så højt som muligt. Alternativt kan man naturligvis vælge en skoletaske med hjul - en trolley skoletaske, der kan køres rundt mellem lektionerne.

Hvad skal moderne skoletasker kunne?

Moderne skoletasker skal opfylde en række krav for at imødekomme de forskellige behov hos studerende i dagens hurtigt skiftende og teknologisk orienterede verden. Her er nogle nøglefunktioner, som moderne skoletasker ofte tilbyder:

- Skoletasken skal være behagelig at bære, selv når den er tungt belastet. Ergonomiske funktioner såsom polstrede skulderstropper og rygstøtte er vigtige for at reducere belastningen på ryggen og skuldrene.

- Skoletasken skal have tilstrækkelig plads og forskellige rum til at organisere bøger, notesblokke, skriveartikler, og personlige genstande. Særlige rum til laptops og tablets er også vigtige.

- Skoletasken skal være fremstillet af stærke og holdbare materialer, der kan modstå daglig brug og beskytte indholdet mod vejr og vind.

- En moderne skoletaske skal have en vis grad af vandtæthed, hvilket er vigtig for at beskytte skolematerialer og elektroniske enheder mod regn og spild.

- Skoletasken skal ikke være for tung i sig selv, da den skal kunne bære mange bøger og elektroniske enheder.

- Funktioner såsom låsbare lynlåse og skjulte lommer til værdigenstande kan være nyttige for at øge sikkerheden.

- Med den stigende brug af teknologi i uddannelsen, kan tasker med polstrede rum til laptops og tablets, samt kabelføringer til hovedtelefoner eller opladere, være meget nyttige.

- Udseendet af en moderne skoletaske  er også vigtigt for mange studerende. Moderne design, farvemuligheder og muligheden for at tilføje personlige præg som nøgleringe eller patches er populære.

- For elever, der går eller cykler til skole, kan reflekterende elementer på tasken forbedre sikkerheden ved at gøre dem mere synlige i trafikken.

Disse funktioner sikrer, at skoletasken ikke kun opfylder de praktiske behov i skolelivet, men også understøtter elevernes sundhed, sikkerhed og personlige stil.

Skoletaske tilbud

Er du på jagt efter en billig skoletaske, er du sikkert vandt til at holde godt øje med tilbudsaviserne skoletaske tilbud. Hvis du gerne vil spare penge på skoletasker, så kan du med fordel vælge at skrive dig op til at modtage Grafical.dks nyhedsbrev. Så giver vi dig nemlig besked næste gang vi kører et godt skoletaske udsalg. Samtidig får du som modtager af nyhedsbrevet også adgang til en masse ekstra tilbud og rabatkoder, der udelukkende gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Det kan f.eks. være momsfrie eller fragtfrie dage. Og første gang du skrive dig op til nyhedsbrevet får du ligeledes en lille velkomstgave i form af en rabatkode. Den kan du jo meget passende bruge på at køb billig skoletaske som f.eks. skoletaske voksne.

Manger du noget at putte i din skoletaske?

Hos Grafical.dk har vi naturligvis også alt hvad du har brug for at komme i din skoletaske. Lige fra skolehæfter, til skriveredskaber, penalhuse, linealer og lommeregnere mm. Se f.eks. vores gode udvalg af notesbøger.

Skoletaske FAQ

Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet omhandlende skoletasker. Hvis du ikke lige kan finde svar på et spørgsmål du måtte side med, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til vores søde medarbejdere i kundeservice. De sidder her netop for at hjælpe dig.

Hvor ofte bør man skifte skoletaske?

Vi anbefaler, at skolebørn skifter skole taske ca. hvert 2. eller hvert 3. år. På den måde kan skoletasken følge barnets naturlige vækst. Vi ser desværre at mange køber alt for store skoletasker til små børn, i den tanke at de så kan bruges i mange år fremover. Men dette er ikke godt for barnets fysiske udvikling, da man risikerer at udsætte barnet for alt for stor vægt og give det en dårlig positur.

Hvor mange liter skal en skoletaske være?

Hvor stor skal en skoletaske være? Svaret afhænger af alderen på den der skal bære den. For et barn i 1. - 3. klasse en en skoletaske på 15-20 liter meget normalt.

Hvor tung må en skoletaske være?

En skoletaske bør ikke veje mere end 15% af barnets vægt når skoletasken er fyldt.

Hvordan vasker man en skoletaske?

Vi anbefaler altid, at du - i det omfang det er muligt - tager polstringen ud af tasken inden du vasker den. Herefter er det bedst at vaske en skoletaske ved håndvask i 20-30 grader varmt vand. Du bør altid følge den vaskeanvisning der måtte følge med skoletasken. Bemærk desuden at der for lædertasker gælder andre vaskeanvisninger.

Hvordan skal en skoletaske sidde?

En skoletaske skal helst sidde så højt på ryggen som muligt. Hvis tasken hænger helt nede over bagdelen, vil vægten være med til at give dit barn en dårlig positur, og kan på sigt give rygproblemer.

Hvor mange rum skal en skoletaske have?

Det afhænger helt af dine behov. Vi anbefaler altid at man som minimum har to rum, så man f.eks. kan holde bøger og madpakke adskilt. Vi anbefaler desuden at bøger og andre tunge genstande placeres i det rum der er tættest på ryggen.