Porcelænsmaling | Glasmaling

Porcelænsmaling i et kæmpe udvalg. Køb krus og tusser til porcelænsmaling mm. ✓ Hurtig levering ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 anmeldelser på Trustpilot
DIY projekter - 30 bordskåner + 24 tusser
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Porcelænsmaling » Køb ind til at male på porcelæn

Her finder du alt, hvad hjertet begærer til dit næste porcelænsmaling DIY projekt. Vi har et stort udvalg af porcelænsmaling der tåler opvaskemaskinen i et hav af forskellige farver og varianter. Hvis du har noget kedeligt porcelæn i form af blanke kopper, krus eller tallerkener, vil du med porcelænsmaling kunne give dem et helt nyt udtryk. Vi har mange forskellige slags porcelænsmaling til mal på porcelæn eller mal på keramik, så der er helt sikkert også noget for dig. Det eneste du skal gøre er at gennemføre din bestilling, så du kan komme til at mal på porcelæn. Så sørger vi for at levere din ordre med porcelænsmaling motiver hurtigt og sikkert til dig.

Porcelænsmaling brænding

Porcelænsmaling børn skal normalt tørre i cirka 24 timer. Du kan bruge en almindelig ovn, hvor porcelænet med porcelænsmalingen bages eller brændes i cirka 35 minutter ved 150-160 grader. Herefter kan det tåle opvask i hånden. Det er bedst at undgå at vaske det op i opvaskemaskinen, fordi det vil få malingen til at skalle af efter nogle få gange. Vi har mange forskellige farver af porcelænsmaling og glasmaling. Guld er en af de mest populære farver og du kan også købe blandede sæt med flere forskellige farver. Det er en god idé, hvis det er første gang, du skal i gang med at male på porcelæn eller glas maling.

Mal på porcelæn med porcelænstusser

Hvis du ikke er så erfaren i at male med porcelænsmaling ideer eller glas maling, så kan du vælge et nemmere alternativ nemlig porcelæns tusser. På Grafical.dk har vi et kæmpe udvalg af porcelænstusser, som du både kan købe som sæt med forskellige farver og som en enkelt procelænstusch eller glastusch i de farver, som du ønsker. Porcelæns tusser kan også bruges til glasmaling.

Porcelænsmaling kursus

Er du nybegynder eller bare gerne vil vide mere om porcelænsmaling krus, glasmaling og male på porcelæn kan du komme på kursus og lære flere teknikker til at male på glas og porcelænsmaling. Både FOF og AOF afholder kurser i maling på porcelæn og glas rundt omkring i landet. Mangler du andre kreative ideer, så kan du se vores store udvalg af forskellige krea projekter, hvor du blandt andet finder spændende kreakasser og sjove diy kits med hobbyartikler.

Porcelænsmaling børn

Hvis du mangler en kreativ aktivitet måske en ferieaktivitet for børn, kunne glasmaling og porcelænsmaling være et udmærket forslag. Jeg har læst at børn malede og dekorerede flotte motiver på porcelæns-bordskånere til julegaver.

Du kan læse meget mere om tusser til porcelæn her 

Mangler du porcelæn til porcelænsmaling?

For at du kan lave porcelænsmaling, er det naturligvis en nødvendighed at have noget porcelæn at male på. Det finder du naturligvis også til billige penge her på webshoppen. Se det store udvalg af porcelænsartikler lige her

Advarsel om porcelænsmaling og superlim

En del af vores porcelænsmaling guld skal hærdes i ovn. I den forbindelse vil vi gerne udsende en kraftig advarsel mod at bage porcelænsartikler i en ovn, hvis de er blevet repareret med brug af superlim/sekundlim. Visse typer af sekundlim kan nemlig udvikle cyanid-gas, hvis det bages ved høje temperaturer.

Få tilbud på porcelænsmaling

Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du sikker på, at du altid modtager tilbud på krus til porcelænsmaling pulver og andre spændende kampagner direkte i din indbakke - på den måde går du aldrig glip af et godt tilbud! Skulle du have brug for vejledning til valg af porcelænsmaling, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vore dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Maling til porcelæn

Vores udvalg af maling til porcelæn er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at vores erhvervskunder, herunder virksomheder, selvstændige, offentlige institutioner og skoler, får de bedste produkter til deres projekter. Når du vælger porcelæn til at male på, er det essentielt at have adgang til høj kvalitets porcelæns maling, som ikke blot er holdbar, men også fremhæver dine designs. Grafical.dk tilbyder en bred vifte af porcelæn maling, der er ideel for alle typer af kreative projekter. Vores sortiment inkluderer maling i forskellige farver og finish, så du kan finde præcis det, der passer til dit projekt.

Porcelæns maling fra Grafical.dk er let at anvende og tørrer hurtigt, hvilket gør den perfekt til både hurtige designs og mere detaljerede kunstværker. Vores engagerede kundeserviceteam står altid klar til at assistere dig med at vælge de rigtige produkter indenfor porcelæn maling. Besøg Grafical.dk i dag for at udforske vores fulde udvalg af maling til porcelæn og begynd at bringe dine kreative ideer til live.

Porcelænsmaling FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om porcelænsmaling.

Kan man købe porcelænsmaling på nettet?

Du kan købe porcelænsmaling i et stort udvalg på Grafical.dk. Vi har et hav af forskellige farver, så du kan slå dig løs med din kreativitet. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for hobbyartikler, kontorartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Skulle du have spørgsmål, skal du ikke tøve os på mail eller telefon.

Hvad kan man lave med porcelænsmaling?

Med porcelænsmaling kan du give dit gamle aflagte porcelæn nyt liv, så du kan imponere dine gæster. Det kan også være en rigtig god aktivitet sammen med familien og børnene, så de kan lave deres helt eget personlige krus eller en tallerken. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.