Plastlommer

Plastlommer A3, A4 og A5. Køb plast lommer til tilbudspriser lige her ✓ Billig fragt på plastiklomme ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Plastlommer » Køb plastlomme til Danmarks bedste pris

Her kan du købe plastlommer online og plastiklommer A4 til billige priser. Vi har både kraftige plastlommer A4, plastlommer A5 og plastlommer A3 i sæt, men du kan også købe en enkelt plastlomme A4. Vi fører bl.a. Plastlommer A4 fra mærker som Esselte, Leitz og Office Depot. PP. Ekspanderende og med hård bagside. Med mappe med plastlommer A4 sideåbning, A3 plastlommer med lukning eller A5 bliver det nemt at holde sammen på løse ark og på samme tid beskytte dem mod skader fra sollys og væske. ved at bruge CD lommer plast Ideel til brug i f.eks. brevordnere eller ringbind. Plastlommer til samlekort er normalt kun åben i toppen og har huller til arkivering i mapper. Hvis man har brug for CD plast lommer som ikke har huller eller hvis man ønsker lommer som er åben i top og side, så skal man i stedet kigge på plastomslag eller charteques som de også blive kaldt i stedet for plastiklommer A4.

Du kan se vores udvalg af plast omslag lige her. Forskellen mellem en plastlomme og et plastomslag er om der er huller i eller ej. En plastlomme har huller i siden til at sætte din plastik lomme ind i en mappe som et ringbind eller en brevordner. En plastiklomme beskytter dine papirer bedre og en plastiklomme gør det også lettere at bladre i mappen.

Mange forskellige plast lommer

Plastlommer A4 er en ideel måde at holde styr på firmaets vigtige papirer. Med A4 plastlommer, plastlomme A5 eller plastiklommer A3 bliver alle dine fakturaer, kontrakter og vigtige dokumenter beskyttet og lagret sikkert. De mest almindelige A5 plastlommer med lynlås er glasklare, men kan også være præget plast lommer. Det er mest en smagssag om hvad man foretrækker, men kan ofte stadig sagtens se igennem en præget plastlomme. Hvis du har et behov for at kunne kopier dine dokumenter, uden at tage dem ud af plast lommerne, så skal du kigge efter plast lommer der er beskrevet som “kopisikker” eller “copysafe”. Dette betyder, at der ikke vil være genskin ved kopiering igennem lommerne.

Langt de fleste billige plastlommer til samlekort Grafical forhandler har mange huller, helt op til 11, så de vil passe i næsten alle brev- og ringordnere på markedet i dag. Hvilken plastlomme til kort har du brug for afhænger af kortets størrelse. Du kan også købe et chatek på webshoppen. Chatek er et andet ord for plastlomme A4 eller plastiklomme.

Plastlommer til kort

Vi får ofte henvendelser fra kunder der søger plastlommer til kort. I dette tilfælde er der oftest tale om to forskellige typer kort. Plastlommer til kort kan nemlig både være til samlekort som f.eks. Pokémon- eller fodbold-kort eller plastlommer til visitkort. Plastlommer til samlekort finder du her i varegruppen. Mens plastlommer til visitkort har deres helt egen varegruppe.

Inden du køber plastlommer til kort er det værd at undersøge størrelsen på de samlekort du søger plastlommer til. Der kan nemlig være forskel i størrelsen på samlekort. F.eks. er der ofte forskel på europæiske og nordamerikanske samlekort. Så mål altid, så du ved hvilken størrelse plastlommer til kort du skal bruge.  

Plastlommer A3, A4 og A5

En anden ting man skal overveje er, hvor mange dokumenter der skal være plads til i de enkelte plast lommer som f.eks. plastiklommer A4. Man kan købe selvklæbende plastlommer til mønter i dag som har plads til hele 200 ark A4 papir. Plastlommer 8 rum med høj kapacitet kaldes ofte for “kataloglommer” da de ofte bruges til netop opbevaring af kataloger. Disse plast lommer er som regel også endnu mere slidstærke end de fleste andre typer af A4 mappe med plastiklommer. Derudover er den største forskel på lommerne i tykkelsen. De mest almindelige er fra 0,04mm til 0,065mm. Men hvis du ønsker mere kraftige plast lommer, kan de fås helt op til 0,17mm

Skal du arkiverer med plastlommer, så får du nok også brug for at købe en mappe med plastlommer og faneblade.

Søger du efter plastlommer til samlekort, så prøv at kigge i vores varegruppe Fotolommer, hvor du kan købe plastiklomme der er opdelt i 2, 4 eller 8 små plastlommer til fotos, postkort, samlekort eller andre plast lommer.

Vi har også forskellige udgaver af lommebog med plastlommer i vores kategori visitkortmappe.

Gå ikke glip af gode plastlomme tilbud

Husk at tilmelde dig til vores nyhedsbrev! På den måde sikrer du dig, at du aldrig går glip af gode tilbud på plastlommer til kort eller andre spændende kampagner. Skulle der mod forventning opstå problemer i forbindelse med din bestilling, eller har du brug for vejledning til valg af produkter, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon - de sidder altid klar til at hjælpe dig med dine plast lommer eller andet.

Plastlommer FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om plast lommer og chatek.

Kan man købe plast lommer online?

På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af plast lommer i mange forskellige variationer og afskygninger i flere forskellige størrelser. Vi har helt sikkert den variant, som du står og mangler på kontoret. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for assistance.

Hvad bruger man en plastiklomme til?

Ved at købe gode plast lommer kan du opbevare fotografier, fakturaer, kontrakter og andre vigtige dokumenter ganske sikkert. Du kan finde plastik lommer der er helt gennemsigtige, men du kan også købe nogen med en præget overflade.

Plastlommer A4

Se vores spændende udvalg af plastlommer A4. Vi har gjort det let for dig at vælge hvilken type A4 plastlomme du skal bruge ved at oprette filtre til venstre herfor, hvor du kan segmenterer efter kun at få vist A4 plastlommer med åbning i toppen, med åbning i siden eller med åbning begge steder. Vi har flest Esselte plastlommer men har også nogle Leitz, Bantex og Elba lommer. Vi har samtidig også nogle enkelte plastlommer A4+ dvs. lidt større end A4.

Søger du efter plastlommer A4 delt i 2 har vi en såkaldt kataloglomme, hvor forsiden er delt i 2, så du kan åbne lommen op foran.

Hvis du gerne vil købe plastlommer A4 uden huller, så skal du kigge i vores varegruppe for plastomslag A4, der er uden huller.

Det er blevet populært blandt børn igen at samle på forskellige samlekort med dyr, fodboldspillere, Pokémon m.v. Vi har også plastlommer til samlekort i vores sortiment nemlig plastlommer A4 til kort.

Vi har flest plastlommer A4 men du kan også købe plastlommer A5 og A3 plastlommer på Grafical.dk. Plastiklommer bliver ikke brugt i samme mængde som tidligere pga. digitalisering, så det er jo egentlig godt for miljøet.

Mange kunder spørger efter pakker med a4 plastlommer 100 stk. Dem finder du naturligvis også i vores store sortiment. Men skulle du ønske det, kan du også købe A4 plastlommer i mindre pakninger. F.eks.10 stk.