PC ophæng

Billige pc-standere og holdere finder du hos Grafical. Pc-holdere er til din stationære pc, så den ikke behøver at fylde på gulvet eller bordet. Fås også med hjul, så den bliver mere mobil.  Smarte ophæng eller standere til din PC hos Grafical.dk til spotpriser og med hurtig levering.

Se vores udvalg af smarte PC standere og holdere i webshoppen på Grafical.dk. Vi har PC standere og holder både med og uden hjul, så du selv kan bestemme, om du vil have din PC stående på gulvet eller hængt op for eksempel under skrivebordet.

Lige nu har vi en virkelig smart CPU-holder til montering under et bord, hvor CPU'en kan trækkes ud og drejes 360 grader for nemmere adgang til stik og ledninger. Eller hvad med at sætte CPU'en på en holder med hjul, så du frit kan køre den rundt i lokalet, afhængigt af hvor du lige ønsker den skal stå i dag?

Har du også brug for en skærm stander eller holder til din monitor, har vi også et udvalg i forskellige modeller og i flere prislejer, find vores sortiment under punktet "Skærm standere og holdere".

Samtidig kan du også kigge på vores udvalg af dokumentholdere, som kan hjælpe dig til at have den en god arbejdsstilling.