Papirhåndklæder

Papirhåndklæder til billige priser på Grafical.dk ✓ Stort udvalg af håndklædeark og papirhåndklæder ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Papirhåndklæder Tork H1 290068 Matic Advanced blå - 6 ruller
1 anmeldelser
Før DKK 1.039,00
Fra DKK 935,10 pr. Kartoner
På lager - Levering 1-3 hverdage

Papirhåndklæder » Billige papirhåndklæder til private og erhverv

Her kan du købe papirhåndklæder til billige priser. Vi har et kæmpe udvalg af håndklædeark og papirhåndklæder til dispenser. Du kan vælge håndklædepapir fra alle de kendte mærker såsom Tork, Katrin, Lotus, Care-Ness, Satino, Lucart, TAD, Neutral, Wepa, Scott og Kleenex. På webshoppen er der også et stort udvalg af papirhåndklæder dispenser af nogen kaldet papirhåndklædeholder, se eksempelvis vores mange Tork dispensere. Det er ikke kun firmaer, der kan handle på webshoppen, vi sælger også papirhåndklæder til private.

Hvorfor bruge papirhåndklæder?

Papirhåndklæder er den mest hygiejniske løsning til toiletter med mange besøg. På toiletter i virksomheder, på skoler, institutioner, restauranter, caféer, offentlige toiletter, fabrikker, offentlige steder, er der for mange besøg og trafik til, at man kan bruge almindelige håndklæder. Der er brug for en mere hygiejnisk løsning såsom papirhåndklæder alternativt en håndtørrer. Men håndklædepapir spreder langt mindre bakterier end en håndtørrer. Engangshåndklæder er samtidig billig håndklæder, især når du køber dem online på Grafical.dk.

Med en ny papirhåndklæder dispenser fyldt med håndklædepapir kan alle besøgende sikkert gå fra badeværelset, køkkenet eller hvor du ellers har den hængende, uden at sprede yderligere bakterier til omgivelserne. Derudover er det også super nemt at skifte papirhåndklæder i dispenseren. På Grafical.dk kan du både købe håndklæderulle og papirhåndklæder til private, institutioner og til erhverv. Vi er kendt for vores billige håndklæder og store udvalg af engangshåndklæder.

Papirhåndklæder til private og erhverv

Andre steder kan man se elektriske håndtørrer som hænger på væggen. Vær opmærksom på disse håndtørrer spreder flere bakterier end papirhåndklæder. Det giver den bedste hygiejne at vælge papirhåndklæder fremfor en elektrisk håndtørrer, fordi papiret tørrer flere bakterier væk, samt at blæseren faktisk spreder bakterier rundt på badeværelset. Derudover er papirhåndklæder også mere miljøvenligt - især hvis du køber de papirhåndklæder der er produceret at genbrugspapir.

Papirhåndklæder kan købes i mange kvaliteter, og håndklædeark findes i forskellige farver. På Grafical.dk kan du købe 1-lags, 2-lags og 3-lags papirhåndklæder, så der findes håndklædepapir til ethvert behov. De kommer ofte i pakker med flere tusinde papirhåndklæder i. Mangler du andet aftørringspapir, kan du med stor sandsynlighed finde det i vores store sortiment. Vi leverer engangshåndklæder papir hurtigt og har billig fragt eller gratis levering på Tork papir og andre engangshåndklæder.

Hurtig levering af håndklædepapir

Når du handler håndklædeark på Grafical.dk er du sikret er stort udvalg af +50.000 varenumre til den bedst mulige pris. Vi sørger for at levere varerne hurtigt direkte til din dør, uanset om du bestiller fra en virksomhed eller der er tale om papirhåndklæder til private. Har du spørgsmål i forbindelse med din bestilling af papirhåndklæder eller papirdispenser, skal du ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice på mail eller telefon.

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af papirhåndklæder med c-fold. Vælg mellem almindeligt og nogle der er mærket med svanen. blomsten og genbrug. Papirhåndklæder til private er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklædepapir foldet med c-fold. Hos os har vi et stort udvalg af håndklædeark med c-fold. Se også vores papirhåndklæder med z-fold - forhandles super billigt.

Håndklædepapir gør hverdagen lettere for alle

Vi forhandler vores papirhåndklæder til private med c-fold i mange mærker deri blandt CareNess Nature, CareNess Excellent, Tork og Katrin. Vi har de helt almindelige håndklædepapir med c-fold, men du kan også købe dem med svanemærket, blomsten eller genbrug. De fleste ved sikkert hvad disse mærker betyder, men der er sikkert også mange der ikke ved det. Svanemærket viser, at det er nogen af de vare der er mindst miljøbelastet i den pågældende varegruppe, som i dette tilfælde er håndklædeark. Blomstermærket er et tegn på, at produkterne lever op til et højere miljø krav, det er et europæisk mærke. Genbrugs mærket ved de fleste sikkert godt hvad betyder, da det er noget vi ser på næsten alle varer i vores hverdag. Det er et mærke der betyder at mindst 45 % af varen er lavet af genbrugsmateriale og mærket betyder selvfølgelig også at varen kan genbruges.

Papirhåndklæder et super hygiejnisk alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Stofhåndklæder bliver hurtigt våde, og der samler sig mange bakterier, da der er mange mennesker der benytter håndklædet til at tørrer deres hænder. Varmeblæsere spreder rigtig mange bakterier, derfor er det et godt alternativ at benytte papirhåndklæder til private. Det er hygiejnisk, let og super billigt.

Når du har købt håndklædepapir, skal man selvfølgelig også have en tilhørende dispenser, vi har et stort udvalg af dispensere, der forhandles rigtig billigt.