Madameposer

Madame poser på tilbud lige her. Stort udvalg af madameposer og tilbehør med hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Hygiejneposer Madameposer | Neutral hvid | 500 poser
3 anmeldelser
Før DKK 359,00
Fra DKK 323,10 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Madame poser » Billige madameposer her på Grafical.dk

Madameposer er en specielt udviklet og særligt hygiejnisk affaldspose til dametoilettet. Du kan købe madameposer til billige priser og hurtig levering her på Grafical.dk. Vi har et stort sortiment af hygiejneposer og madameposer i forskellige kvaliteter, tykkelser, størrelser og designs. Vi sælger også madameposer klemme, madame stativ og madamepose holder, der passer til madameposerne, og som monteres på væggen ved siden af toilettet. Madame poser er poser som anvendes til diskret bortskaffelse af blandt andet hygiejne bind og tamponer på dametoiletter. Vælg mellem almindelige hvide Madame poser eller med forskellige tryk, som pynter på toiletterne.

Vælg madame poser i stedet for toiletspande

Det er nogle helt klare fordele ved at bruge madame poser fremfor toiletspande. fordi du ikke så let kan kigge ned i poserne, som du kan i toiletspandene. Alligevel er der mange toiletter, hvor der stadig ikke er opsat madame poser eller hygiejneposer, som de også kaldes. Mange synes, at det nærmest burde være en menneskeret for kvinder ifm. menstruation med madam poser, og madameposer og stativer er oven i købet billigere end mange toiletspande og affaldsspande.

Madame poser behøver ikke blot være en kedelig hvid pose. Her på siden kan du faktisk også bestille madame poser med tryk. Vi har nogle med påtrykt "Madame" - og andre madame poser er med blå bølger og andre er med flotte kunst motiver. De er naturligvis alle lige så gode som de helt almindelige hvide madame poser. De fleste poser er fremstillet af"LDPE" som er en plastik der er LDPE er blødere og mere fleksibel end for eksempel HDPE.

Hvorfor bruge madameposer?

Som nævnt tidligere er der mange gode grunde til at bruge madame poser, men faktisk er der også nogle helt praktiske årsager, som gør madam poser til en god løsning i steder for at smide madam poser direkte i toilettet. Hvis man smider bind, vatpinde, tamponer, vatrondeller, bleer eller andet direkte i toilettet, kan man risikere at stoppe afløbet helt til. Grunden til dette er, at produkter som disse indeholder vat med en høj sugeevne. Det betyder, at det suger meget vand til sig, og på den måde kan stoppe afløbet. Du vil derfor blive rigtig glad for at optimere toiletforholdene med madame poser i stedet.

Hvor kan man købe madam poser?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af hygiejne produkter som madame poser til både offentlige og private toiletter. Vi har prisgaranti på de fleste artikler også Madame poser. Det er en god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev, for så får du besked, når vi har gratis levering, udsalg og tilbud på Madameposer og vores andre affaldsposer til WC'et.

Du kan i øvrigt altid få gratis fragt, hvis du samler dine indkøb af hygiejneposer og madameposer lidt, og ellers har vi en billig fragtpris ift. de fleste af de andre forhandlere af madame poser.

Hvis du køber en holder til Madameposer, skal den typisk skrues op på væggen ved siden af toilettet, så den er nem at nå. Du åbner holderen ved at trykke ind i den ene ende, og der sidder en fjeder i stativet, som bevirker, at det altid er lukket, når du ikke trykker på den. På den måde kommer det heller ikke så let til at lugte grimt fra madameposen.

Har du et toilet der kunne bruge en god omgang rengøring? Se vores udvalg af toiletrens.

Mademe poser FAQ

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet om vores mademeposer i denne lille FAQ. Sidder du med et spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er en madamepose?

En madamepose er en lille plastikpose, der bruges til diskret og hygiejnisk bortskaffelse af brugte hygiejneprodukter som bind, tamponer og trusseindlæg. De er ofte placeret i dispensere eller stativer på dametoiletter.

Hvorfor er det vigtigt at bruge madameposer?

Brug af madameposer hjælper med at opretholde renlighed og god sanitet på toiletter. Det forhindrer tilstopning af toiletter og spildevandsledninger, som kan ske, hvis hygiejneprodukter skylles ud, og minimerer også lugt.

Kan madameposer genbruges?

Nej, madameposer er beregnet til engangsbrug og bør bortskaffes efter brug sammen med det hygiejneprodukt, de indeholder.

Er madameposer parfumerede?

Nogle madameposer er parfumerede for at minimere lugt, mens andre er uparfumerede. Det afhænger af producenten og typen af madamepose.