Lysstofrør

Lysstofrør i stort udvalg. Køb de billige LED lysstofrør hos Grafical.dk. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Lysstofrør » Billige priser på LED lysstofrør

Køb lysstofrør til lave priser, og få dine varer leveret lige til døren. Sikkert - hurtigt - nemt. Hos Grafical finder du et stort udvalg af billige lysstofrør - både de traditionelle led lysstofrør t8, som du f.eks. kender fra belysningen på badeværelser, kontorer og offentlige rum. Og moderne korte versioner, der passer i små lamper. Søger du et strømspare lysstofrør er det også her du skal lede. Se det store udvalg af forskellige typer lysstofrør, f.eks. lysstofrør 15w, lysstofrør 18w og lysstofrør 36w. Derudover kan du får rør i forskellige længder, der passer til dit lysstofrør armatur led og lysstofrør lampe.

Lysstofrør i forskellige varianter

Mangler du armatur lysstofrør, et rundt lysstofrør eller et plantelys lysstofrør, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Grafical.dk har vi nemlig et stort udvalg af forskellige lysstof rør. Her på siden finder du nemlig nogle af de mest populære Osram lysstofrør. Her på siden finder du blandt andet:

- Lysstofrør 13W/827
- Lysstofrør t8
- Lysstofrør 36W
- Lysstofrør 18W

Vi har et væld af muligheder, når det gælder belysning i top kvalitet. Så søger du pære og andre lysstof rør i super kvalitet til billige priser, så er Grafical.dk helt sikkert det rigtige sted at være. Har du nogle spørgsmål til vores mange produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Husk man også kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk, så du altid ved hvornår vores kampagnetilbud starter. Det kan være alt fra ekstra besparelser på vores produkter til fragtfrie- og momsfrie dage. Derudover får du også en bonuskode på 10%, som gør at du allerede sparer penge med det samme, du tilmelder dig. Man kan også oprette sig som bruger hos Grafical.dk. Alle brugere optjener 5% i bonus på alle ordre, som man kan bruge på sin næste ordre. Super smart og det koster ingenting at være medlem.

Udskiftning af lysstofrør til led

Har du et lysstofrør blinker, eller vil du bare gerne spare penge og være mere miljøvenlig? Det kan du gøre ved at udskifte sit gamle T8 lysstofrør med et moderne LED lysstofrør. Et LED-rør er naturligvis en anelse dyrere, men til gengæld holder det ofte længere, og så bruger det også mindre strøm, så i det lange løb, er det en besparelse. Du kan sagtens selv skifte lysstofrør i din lampe. Det gøres nemt i to trin.

Afmontering af lysstofrør

Før du kan montere dit nye LED Lysstofrør skal du først slukke for strømmen, så du ikke risikerer af få stød, når du skal afmontere dit gamle T8 rør og isætte det nye.
Dernæst skal du sikre dig, at du har fri adgang til røret, ved at fjerne det dækken der beskytter det. Oftest kan det enten klikkes af eller fjernes ved først at fjerne en lille skrue.

Montering af Lysstofrør LED

Herefter kan du fjerne det gamle lysstof rør ved at dreje det 45 grader, hvorefter det let tages ud af sit armatur. Herefter skal du fjerne den gamle starter fra armaturet og erstatte den med en LED starter. Du kan nu indføre dit nye LED lysstofrør armatur og dreje det 45 grader for at låse det. I den strømførende ende sætter du LED røret med N og L tegn. Herefter kan du tænde for strømmen igen.

Mangler du andre former for belysning? Se vores udvalg af bordlamper til kontoret og gulv- og loftslamper. Vi har også en helt særlig sektion for julebelysning, med alt i belysning til højtiden.

Vidste du godt at lysstofrør engelsk er 'fluorescent lamp'? Du kan købe lysstof rør til de laveste priser lige her på siden inklusiv 36W lysstofrør.