Husholdningssprit

Alt i husholdningssprit. Brug husholdningssprit 93 % til rengøring m.v. ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Husholdningssprit » Billigt husholdningssprit online

Vælg mellem husholdningssprit 93 % fra Borup og Cab-Dan i flasker med 500 ml eller dunke på op til 5 liter. Bestil online på Grafical.dk, så leverer vi spritten direkte til din adresse inden 1-3 hverdage. Billig fragt og prisgaranti. Du kan læse mere om, hvad du kan bruge husholdningssprit til samt andre fakta såsom alkoholprocent, ph værdi m.v. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder de billige priser på husholdningssprit rengøring lige her på siden.

Flere muligheder indenfor husholdningssprit

Hos Grafical.dk finder du flere forskellige varianter af husholdningssprit. Husholdningssprit til desinfektion og fjernelse er trælse pletter, har vi lige her på siden. Det mest kendte mærke indenfor husholdnings sprit er nok Borup husholdningssprit. Vi har alle sammen set dunken af husholdningssprit under håndvasken, da vi var mindre. Husholdningssprit desinfektion er tilstede i de fleste husholdninger i Danmark. Leder du efter mere specifik overfladedesinfektion, kan du finde det ved at følge linket. Vi har også et stort udvalg af isopropylalkohol husholdningssprit til billige priser.

Søger du husholdningssprit corona, vil vi anbefale at du kigger efter almindelig håndsprit eller desinfektionsmiddel, der egner sig til kampen mod corona. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige værnemidler med både håndsprit, visir, mundbind og meget mere. Her på siden finder du lav husholdningssprit pris til en hurtig levering.

Husholdningssprit anvendelse

Du kan bruge husholdningssprit som rengøringsmiddel til at fjerne pletter med, til at rense elektronik med, eller til at pudse spejle, vinduer eller armaturer med. Denatureret sprit, som det også kaldes, kan også bruges som brændstof i brænderen til fonduesættet eller kogeapparater. Sidst men ikke mindst kan det også anvendes som desinfektion. Vær dog opmærksom på, at man ikke kan bruge husholdningssprit som håndsprit. Her er det meget bedre at benytte sig af håndsprit, da det egner sig til hænderne. Det er ikke farligt af få husholdningssprit på huden, da den høje alkoholprocent fordamper hurtigt. Det kan dog irritere huden lidt.

Hvad er husholdningssprit?

Du kan ikke drikke husholdningssprit eller lave spiritus af det, for det er ethanol, som er denatureret, så det enten er giftigt eller har en grim smag eller lugt. Husholdningssprit har en alkoholprocent på 93%. Tidligere kunne det godt lade sig gøre at destillere denatureringsmidlet fra ethanolen i husholdning sprit, men det er ikke muligt længere, eller det er så vanskeligt at gøre, at det vil være alt for dyrt at gøre ift. prisen på spiritus.

Hvis du gerne vil have flere husholdningssprit fakta, kan vi fortælle, at ordet for husholdningssprit engelsk er rubbing alcohol.

Vi sælger også andre slags opløsningsmidler såsom Rense Benzin og Terpentin.

Alt i husholdningssprit finder du her på Grafical.dk. Vi tilbyder hurtig levering direkte til din adresse. Borup og Cap-Dan husholdningssprit. Vælg mellem flasker med 500 ml eller dunke op til 5 liter. Vi er kendt for vores gode kundeservice og har 5 stjerner på Trustpilot baseret på over 10.000 kundeanmeldelser.