Holder servietter

Hos Grafical.dk fører vi et udvalg af holdere til servietter. Vælg mellem almindelige holdere og dispensere. Vi har dem både til 1/4 folds servietter og 1/8 folds servietter. Servietholder  er en ting der er ved at blive glemt i de små hjem i Danmark. Folk har indtrykket at servietter er til finere brug og bruges kun når der er gæster eller der bliver afholdt højtider f.eks. jul. Men servietter kan sagtens bruges i dagligdagen også. Du ser det sikkert hvis du er hjemme ved din farmor eller mormor, der har hun sikkert servietter til at stå på bordet i en servietholder. Hun gør præcis som da hun var barn. Det har vi i dag glemt alt om.

Servietterne pynter på hverdagen. Det giver farve på middagsbordet og er fantastisk at komme hjem til efter en lang dag. Det gør en glad, så man kan nyde aftenen med børnene. Man behøves ikke dække fint op med servietter, men du kan blot have en lækker serviet holder stående på bordet og pynte med servietter, i stedet for at have en kedelig køkkenrulle stående.

Som serviet i servietholderen kan du bruge en enkelt frokostserviet som vi hos Grafical.dk har et stort udvalg - super billigt, hvis du ønsker lidt mere end en enkel frokostserviet kan du bruge en frokostserviet med et sødt design med blomster el. lign..

Hos Grafical.dk kan du køber borddispensere til servietter. Dispenserne levere en serviet ad gangen hvilket kontrollere forbruget samtidig med at det er hygiejnisk da man kune berører de servietter man bruger. Har du før været  i en pølsevogn, sådan en af dem der står inde på torvet og hvor man altid kan se de faste kunder stå og spise deres pølse? Måske du selv har været henne og få en pølse? Så har du sikkert set en af disse borddispenserer til servietter. Du ser dem også ofte når du tager på McDonald´s, Burger King, Sunset, i en kantine og meget andet.

Borddispenserne fås i mange forskellige farver og mærker. De forhandler mærker som JustOne, Lotus og Bulkysoft. Der er forskellige modeller alt efter hvad du ønsker at bruge din borddispenser til og hvordan du vil have det til at se ud. Borddispenseren leverer kun en serviet af gangen, hvilket gør det meget mere hygiejne venligt. Til din borddispenser skal du selvfølgelig bruge nogen servietter her kan du købe tilhørende bordservietter til din borddispenser.

Borddispenserer er super effektive og billige at bruge. Det er super nemt og økonomisk, da dispenseren kun leverer en serviet af gangen det vil sige at borddispenseren hjælper til at kontrollere forbruget af servietter.

Driver du dit eget industrikøkken? Så er der sikkert en masse ting du skal bruge. Her kan du købe engangs- og cateringartikler super billigt og nemt.