Colortime

På Grafical's webshop finder du rigtig mange spændende farveredskaber. I denne gruppe har vi varer fra mærket Colortime til gode priser og med hurtig levering.
Der findes Colortime farvekridt som er et rundt og tykt stykke vokskridt i god kvalitet. Det er meget velegnet til børn. Vi har også de velkendte dobbelt tuscher som er vandbaserede og har en rigtig god holdbarhed. De har en tusch i hver ende, en tyk og en tynd. Det er smart, hvis man gerne vil variere, at man har to muligheder i samme tusch.
Farveblyanterne fra Colortime er trekantede, og gør det derfor nemt for børn at holde ved dem. De fås både i almindelig størrelse og i jumbo størrelse.
Colortimes tuscher findes både i 2mm og i 5 mm. De har en kraftig dækkeevne og har et ventileret sikkerhedslåg. Du kan også købe dem i pakker eller med opbevaringsholder til. Det er meget praktisk til fx institutioner eller hvis det er børn der skal bruge dem. Så skal de ikke sidde og putte låg på hele tiden, og ramme fingrene med tuschen, fordi de rammer ved siden af :-D
En anden farve fra Colortime som er super god til børn, er deres Soft Color Stick. Den er blød og smidig med høj pigmentering og har en praktisk, børnevenlig skruestift- så man undgår afsmitning på fingrene.
Har du brug for noget godt papir at tegne på, er det også noget vi kan klare, og med hurtig levering.
Vi har naturligvis også mange andre slags farver fra andre mærker på siden. Lad bare kreativiteten stikke af med dig, og underhold dig selv eller dine børn med vores store udvalg af farverige redskaber til billige penge.