Brochureholdere

Brochureholder, brochurestativ og brochurestander til tilbudspriser. Køb brochureholder a4 og a5 online her. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti

Køb Brochureholder & Brochurestativ online

Køb billige brochureholdere til din reception, butik eller restaurant. Her vil man kunne finde brochurestativ og brochureholder til billige priser. Vælg mellem forskellige brochureholdere fra blandt andet Office Depot og Combiboxx. De kan skaffes i Formaterne A4, A5 og A6. Vi har både transparente brochureholder til bord eller brochureholder til væg. Husk Grafical.dk også har skilte & visitkort-holder

Hvad er en brochureholder?

Brochureholder er i modsætning til blanketfag ofte en stående brochureholder. Hvorimod blanketfag er beregnet til vægmontering. Så en brochurestander kan for eksempel stå op på et skrivebord. Derudover kan nogle holdere vendes om og således kan et stående brochureholder bruges på væggen. Kombinationsmulighederne er mange. Læs dog produktbeskrivelsen på hver enkelte produkt for mere information.

Vælg et brochurestativ

Et brochurestativ bliver også ofte beskrevet med enten en "L" form eller "T" form. Dette er betegnelsen på selve foden af brochurestativet. Kort sagt kan det siges at T formen gør at brochurestativet er helt lige, og L form er et brochurestativ som har en skrå hældning. T form gør brochurestativet mere stabilt, men ellers er det mere et spørgsmål om stil, om man foretrækker det ene eller det andet. Et brochurestativ er ofte udført i klar akryl plast som er ganske let at tørre af med en fugtig klud.

Ligesom blanketfag, kan et brochurestativ også skaffes mere flere rum, lige fra et enkelt rum til hele ni rum. Derudover findes de naturligvis også en række forskellige formater og størrelser. Så næsten lige meget hvad behov man har, så har man gode muligheder for at finde den helt rigtige brochureholder til bord, brochureholder væg eller stående brochurestander her hos Grafical.dk.

Køb brochureholder a4 og a5

De mest populære og mest solgte er vores brochureholder a4 og brochureholder a5, da mange bruger dem til kataloger og brochure for deres virksomhed og produkter. Du er altid velkommen til at kontakte vores super dygtige og rare kundeservice, som er klar til at hjælpe dig med om du skal have en brochureholder a4 eller en brochureholder a5.

Se også vores store udvalg af skilteholdere.

Store katalog- og brochurestander

Har du flere forskellige brochurer og kataloger der skal stå fremme, så har vi vores store brochurestander, som har plads til op til 20 brochurer. Vi har helt sikkert de brochureholdere, du står og mangler! Om det er brochureholder til væg, til bord eller stående brochurestander på hjul, så leverer Grafical.dk hurtigt til dig. Det er super nemt at bestille brochurestander online hos os! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får besked når vi kører ekstra gode tilbud på vores brochurestandere.

Brochureholder FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om brochurestativ og brochurestander.

Hvor kan man købe brochureholder?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige varianter og størrelser på brochureholdere. Se det store udvalg her.

Hvad er fordelen ved en brochureholder?

Fordelen er, at man kan få en pæn orden i sine brochure, samtidig med at de kan stå fremme, så gæster og kunder nemt kan se dine brochurer.