Belkin Ladere

Belkin USB-A to Lightning Braided White (2m)
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 23-05-2024

Her finder du alt indenfor tilbehør til opladning af elektronikudstyr. Fra Belkin kan du få diverse USB adaptere, opladere til bilen, docking stationer mm. Du kan få varianter både til både apple og android modeller. Når folk tænker på Belkin, tænker de fleste nok på covers til smartphones og tablets. Men de producere faktisk også et stort antal forskellige ladere til forskellige produkter.

Den mest populære belkin lader er de såkaldte ”Belkin MixIT Charge & Sync Dock” som er en iphone stander, hvor ens iphone både kan bliver ladet op med strøm, men på samme tid også kan synkroniseres med computeren. De er udført i en smuk aluminiums finish som til forveksling godt kunne minde om de originale docks fra Apple. De fås i en række flotte farver såsom lilla, grøn, pink, sølv.

Derudover vil du under belkin ladere også finde nogle smarte opladere til bilen. Det kunne for eksempel være denne:

https://www.grafical.dk/produkt/bel...

Dette er en Belkin Micro oplader. Som giver din bil en USB port til hurtig opladning af USB udstyr. Oplad enhver enhed med et USB kabel i bilen. Den er kompatibel med mange mobiltelefoner og andet elektronik udstyr. De fås også også en masse flotte og smarte farver, så du vil næsten altid kunne finde en der passer perfekt til netop din bil og din personlighed.

Du finder også en række forskellige vægladere. Det er ofte en 220v væglader med 2.4A. Hvor man kan tilsluttes et ladekabel til denne væglader, således at du kan oplade din iPad eller iPhone via et almindeligt stikkontakt i væggen. Passer både til Apples 30-pins kabler og deres nyere lightning kabler.