Affaldsspand med låg

Køb affaldsspand med låg billigt online. Stort udvalg af skraldespande med låg ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb affaldsspand med låg online

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af affaldsspand med låg og pushlåg. Vi har dem i mange forskellige størrelser og farver. Nogle er brandsikre. Andre er klar til vægmontering. Skraldespande med låg har mange navne du kan bl.a. kalde dem skraldespande med push låg eller skraldespande med svinglåg, deres fælles træk er at det er samme produkt der er tale om.

Skraldespande med låg er en effektiv form for skraldespand. En affaldsspand med låg er effektiv og skjuler dit skrald, så man ikke på samme måde kan kigge ned i skraldespanden. Den mindsker lugten fra din skraldespand, denne type skraldespand benyttes oftest på badeværelset til bleer eller andet.

Brug affaldsspand med låg udendørs og indendørs

En affaldsspand med låg, kan benyttes til både indendørs og udendørs brug, alt efter hvilken model du vælger. nogen skraldespande kan hænges op og andre er til at stå på jorden. Vi har også et stort udvalg af papirkurve på webshoppen.

En affaldsspand med låg fås alt efter benyttelses området i mange forskellige størrelser, alt fra 10L-120L. En skraldespand på 10L kan benyttes til badeværelset, da den er lille og ikke fylder alverden. Skraldespande på 50L-120L benyttes oftest til offentlig brug, i form af skraldespand på gaden.

Skraldespande med låg og pedal

Mange finder det ofte ulækkert og bakteriefyldt at røre ved det samme låg, og oven i købet mennesker man muligvis ikke kender. Derfor er alternativet pedalskraldespande samme lave pris, men mere hygiejnisk.

Har du børn og står og mangler en blespand, så har du et fantastisk stort udvalg af skraldespande, men hvis du har små børn mangler du helt sikkert også et sted hvor du kan købe dine bleer billigt. Vi har super billige børne bleer i fantastisk kvalitet.