Vinkelmålere

Stort udvalg af vinkelmålere til billige priser. Vi har bl.a. Linex og også store vinkelmålere til tavler. Grafical.dk har også et kæmpe sortiment af linealer og passere. Har du noget som skal "vinkles" skal du købe dine vinkelmålere hos Grafical.dk.

Her finder du udvalget af vinkelmålere som passer til dit behov. Matematiklæreren vil nok blive slem glad hvis hele klassen endelig kunne præstere at have vinkelmålere med alle sammen og så på samme dag.

Det kunne der godt startes et lille væddemål om. Hvem har ikke med og hvem har. Dem som taber burde bøde med en lækker kage til hele klassen. Når de har glemt deres vinkelmålere tilpas mange gange og bagt tilpas mange kager til klassen kan det jo være at de snart begynder at huske det.

Og det kan jo ikke være nemmere og billigere end at gå ind på Grafical.dk og købe de nye vinkelmålere og måske finder man også ud af at det ville være meget rart med sin helt egen kuglepen og blyant for den sags skyld.

Ud i den virkelige verden med et nyt proppet penalhus med lækre skriveredskaber. Og oven i det hele kunne du jo som en ekstra gerning supplere med din helt egen limstift. Så er den altså bare hjemme. Og du har sparet en hulens masse penge ved at handle hos Grafical.dk.

Som en lille belønning til dig selv kunne du også lige bestille lidt godt til ganen i from af en æske chokolade eller måske nogle karameller.