Uni-Ball Signo 207

Her kan du se vores udvalg af Uni-Ball Signo 207 kuglepenne. Du kan vælge  mellem 2 udgaver: Uni-Ball Signo 207, der er en rollerpen med en skrivespids på 0,7 mm. Denne kuglepen har klik som vi kender det og fås i 3 farver: blå, sort og rød. Lillebroderen hedder Uni-Ball Signo 207 micro, den har en lidt finere spids på kun 0,5 mm og er også en gelpen. Leveres også i farverene blå, sort og rød.

Det er en fordel at Uni-Ball Signo 207 har det traditionelle klik i enden, der trækker spidsen frem og tilbage. Det gør den både hurtigere at bruge end en rollerpen med låg, som kan blive væk. Men det gør også, at du på en nem måde kan gemme skrivehovedet væk, så blækket ikke tørrer ud eller efterlader pletter på tøjet eller dokumenter og kontrakter.

Uni Ball Signo 207 bruger Uni Super blæk, som er en permanent vandtæt blæk. Det gør kuglepennen ekstra god til at udfylde og underskrive juridiske dokumenter, blanketter eller til scrapbooking eller at skrive i en dagbog.

Det er nemt at se på Uni-Ball Signo 207 om den er tom, for pennen er nemlig gennemsigtig, så du kan se blækket inden i. Kuglepennen er faktisk også genopfyldelig, hvilket gør den ekstra miljøvenlig.

Uni-Ball Signo 207 og Signo 207 micro er rigtig god at holde på, for gelpennen har nemlig et gummi greb, som gør den behagelig at bruge selv i længere tid ad gangen.